Memento написа:Зависи от мъжете, има такива които нищо не искат, наричани още от жените - идеалните мъже

Като стана въпрос за идеалните мъже искам да попитам има ли идеалната жена и любовница? Някои твърдят, че такова животно има, дори са изолирали критерии по, които можем да я познаем.Аз сега ще ви ги споделя, а вие ако откриете индивид от вида обадете се, мисля, че са вписани в червената книга като изчезващ вид.
Тъй като малцина са я виждали ще я наречем за краткост
ТЯ:

- дръзка.jpg (162.04 KiB) Прегледано 328 пъти
Тя е дръзка, самоуверена и изключително секси.
Тя е Жената, която желаят всички мъже, защото е "страхотна" в леглото.
Тя знае точно от какво се нуждае във всеки един момент нейният партньор.
Тя винаги успява да намери сили да го ласкае и да се впечатлява от постиженията му. Никога и за нищо не го упреква.

- images (16).jpg (5.13 KiB) Прегледано 328 пъти
Тя- съвършенната има една малка тайна- "За да бъде нейн завинаги -трябва постоянно да гали егото му". Именно затова с нея той се чувства най- умният, желан и красив мъж на планетата.
Тя полага усилия, за да бъде различна, загадъчна и интересна.

- images (17).jpg (11.59 KiB) Прегледано 328 пъти
Такава жена никога няма да остави рутината да влезе в леглото й. Може да пазарува сметана, ягоди или течен шоколад, да прави стриптийз или да купи секс играчки, т.е. ще се постарае да набави всичко това, което ще възбуди Него до краен предел и ще го накара да я желае силно.
Тя харесва себе си и тялото си и не се свени да му го демонстрира.
Добрата любовница никога няма да си помисли да измъчва мъжа до себе си с въпроси от рода на: "Много ли съм напълняла?", защото знае, че притежава най- красивото и съблазнително тяло, на което никой не може да устои.
Тя никога не си позволява "лукса" да изпада в лошо настроение или депресии!
Тя е винаги забавна, любезна, остроумна и в прекрасна кондиция. Повярвайте , това поведение върши истински чудеса. Атмосферата, която създава такъв човек привлича като магнит всички наоколо и няма мъж, който може да й устои.
Тя винаги е готова за флирт, забавления и игри. Може да пърха невинно с клепачи или да съблазнява уверено, но очите й винаги казват едно: "Готова съм!"
Без значение какъв е бил сексът, тя никога няма да си позволи да признае ако нещо не й е харесало.
Винаги ще каже на своя партньор, че е бил най- невероятния мъж на света и че именно той е човекът с когото е изживяла непознати досега висоти.
Тя при всеки удобен случай ще изтъква, че той е нейният истински и единствен герой.
От всичко до тук написано става ясно, че "Идеалната любовница и жена" не е най-красивата, най-умната или най-забележителната, нито е най-голямата мръсница в леглото служейки си с цял арсенал от сексуални похвати.
Тя е просто тази, която знае как да накара мъжът до себе си да се чувства желан и неповторим.
След като вече знаете на какви критерии отговаря
ТЯ дерзайте и търсете!