Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
17 Сеп 2015, 15:05
Чудесно решение, що са нагли келеши, ще си позволяват да проявяват характер, неземна наглост от тяхна страна!
09 Дек 2015, 13:38
Стоплете им банята на тея деца и ще им е приятно да влизат там, и ако спят на качествени легла няма да имат проблеми със събуждането и лесно ще ходят да си мият зъбите. Зимен съвет.
01 Мар 2016, 16:23
С обикновена четка беше голяма мъка, но с електрическата няма отърваване.

Имам чувството, че ще си изтърка зъбите!

Бръмченето и гъделичкането явно го привличат.
01 Мар 2016, 16:55
black написа:С обикновена четка беше голяма мъка, но с електрическата няма отърваване.

Имам чувството, че ще си изтърка зъбите!

Бръмченето и гъделичкането явно го привличат.
Всички електронно се харесва и на децата и не само, важното е да им бръмчи и да им доставя удоволствие.

И аз мисля да взема на малката електрическа, а и май почиства много по-добре от обикновената.
02 Мар 2016, 10:37
Чувала съм, че електрическите не са много препоръчителни за деца, защото нарушавали емайла. Ако се взима за дете, трябва да е максимално щадяща, има уж такива видове, и да не е от тези, които правят много обороти .
02 Мар 2016, 10:54
mamina написа:Чувала съм, че електрическите не са много препоръчителни за деца, защото нарушавали емайла. Ако се взима за дете, трябва да е максимално щадяща, има уж такива видове, и да не е от тези, които правят много обороти .
Що? Нали децата имат също постоянни зъби, по кавка логика не бива да се използват?
24 Мар 2016, 17:46
Моят син голям мерак имаше за електрическа четка, купихме и й се нарадва

. От време на време го домързява да ги мие, та трябва да ръчкам с остена
23 Май 2017, 12:04
Електрическите четки са много готини, аз си мия зъбите с такава и съм супер доволна. ;) децата и на тях съм забелязала, че им харесват.
13 Юли 2017, 10:06
Казвате им, че като не си мият зъбите ще бъдат наказани да не излизат.

При племенника това подейства, все не ги миеше, майка му каза, че за всеки пропуск няма да излиза по 1 ден.