Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
16 Май 2013, 11:08
А знаете ли как да приготвите вкусна, бърза и лесна тиквена паста? Продукти за 5 порции: 1кг тиква, 3 яйца, половин чаша захар и 0. 25 л прясно мляко. Какво да правите? Тиквата се обелва, нарязва се на дребно и се сварява в малко вода. Изсипва се в тавичка, залива сае с яйцата, разбити със захарта и прясното мляко. Пече се в умерена фурна, докато се зачерви. Когато изстине, се нарязва на парчета...
08 Яну 2015, 15:47
BRI написа:А знаете ли как да приготвите вкусна, бърза и лесна тиквена паста? Продукти за 5 порции: 1кг тиква, 3 яйца, половин чаша захар и 0. 25 л прясно мляко. Какво да правите? Тиквата се обелва, нарязва се на дребно и се сварява в малко вода. Изсипва се в тавичка, залива сае с яйцата, разбити със захарта и прясното мляко. Пече се в умерена фурна, докато се зачерви. Когато изстине, се нарязва на парчета...

МНого добре звучи това
20 Ное 2018, 19:01
И аз много обичам тиква, а сега е и нейният сезон. Правя вкусен тиквеник и тази рецепта с яйцата и млякото също е много любима на моето смейство. Интересно ми е обаче малко по-нестандартна рецепта за пълнена тиква с месо. Някой правил ли е? Какви продукти се използват за напълване на тиквата и колко време е необходимо, за да се приготви тази вкусотия?
21 Ное 2018, 10:40
Много се радвам че вкъщи тиквата е от любимите храни. Дори и само печена на фурна с мед и канела отгоре, пак се омита всичко.
05 Дек 2018, 11:03
В една сладкарница си взех тиквен чийзкейк и беше умопомрачителен! Не съм правила, но рецепти бол из нета. Много беше вкусен наистина