За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
02 Окт 2013, 16:53
Много ми харесва интимният им гел, както пастата и водата за уста

Иначе има кремове за тяло на Бочко, въпреки че не съм и нямам малчуган обичам да ги ползвам
06 Окт 2013, 17:37
И аз много харесвам продуктите на тази марка.
13 Юли 2015, 12:40
Използвам интимния гел на Билка и съм много доволна, хубавото е, че е нежен за кожата и не е проблем да се използва ежедневно!
13 Юли 2015, 15:48
Използвала съм доста от продуктите на БИлка и ми харесват, а хубавото е, че и цената им е достъпна!:)
13 Юли 2015, 16:06
Anka написа:Използвала съм доста от продуктите на БИлка и ми харесват, а хубавото е, че и цената им е достъпна!:)
В момента използвам шампоан на Билка и е супер, много добре се пени и мирише невероятно
13 Юли 2015, 16:08
Bambaa написа:Anka написа:Използвала съм доста от продуктите на БИлка и ми харесват, а хубавото е, че и цената им е достъпна!:)
В момента използвам шампоан на Билка и е супер, много добре се пени и мирише невероятно

Имат ли специализирани, примерно против пърхот?
13 Юли 2015, 16:33
Anka написа:Bambaa написа:Anka написа:Използвала съм доста от продуктите на БИлка и ми харесват, а хубавото е, че и цената им е достъпна!:)

Имат ли специализирани, примерно против пърхот?

Да, има такъв, зелена е на цвят бутилката и при мъжа ми действа много добре!
13 Юли 2015, 17:08
хм, и аз ще си взема, не съм виждал, сигурно по аптеките тряя търся..

щом казвате, че и за мъже става
14 Юли 2015, 07:57
Паста за зъби използваме ние на Билка и съм страшно доволна, а и цените са много приемливи, не знам колко е био наистина или колко е качествено, но за тези пари получавам повече от очакваното.
11 Яну 2019, 12:29
Аз съм доволна, ползвала съм ги. Редовно ползвам крема за ръце, понякога и тоалетното им мляко. За цената си са много добре.