Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
25 Яну 2013, 14:07
С каква прическа сте в момента? Следвате ли тенденциите или се водите от вашите предпочитания и тип коса?
25 Яну 2013, 14:32
За съжаление последния път последвах съвета на фризьора си и още страдам от последиците. Вместо да следваме тенденции, по - добре да се придържаме към това...какво ни отива точно на нас.
20 Фев 2013, 14:57
Не съм в крак с тенденциите (ако е тенденция половин обръсната глава или прическа тип "черта"). Косата ми я боядисвам (вече в кафяво) и е дълга до кръста , подстригана е на етажи.
21 Фев 2013, 00:33
В момента съм с дълга права коса-според мен винаги на мода. Често си правя прически, любимата ми е "разрошен" кок, а отстрани на бретона- два пуснати кичура.
21 Фев 2013, 10:36
И аз смятам, че дългата коса е винаги на мода...Моята е средно дълга на черта.Имам проблем обаче с бретона. Направих грешка да дам свобода на фризьорката и сега ще трябва да почакам да порасне...Ще ми препоръчате ли нещо за бърз растеж?
21 Фев 2013, 12:38
моята коса е къдрава и изборът на прически не е голям! не експериментирам,много,много-изправям я или я правя на големи букли
21 Фев 2013, 21:49
С права дълга коса съм. Не експериментирам и не следвам тенденции. Също не сменям фризьорката.
22 Фев 2013, 11:17
За бърз растеж хининова вода и маски с тривитаминол.
23 Фев 2013, 00:02
На каре - много си ми харесва и ми отива

)))))) Наистина, че малко трудно се поддържа, но все така си си ходя

))))