Никой никога не се замисля от какви липси страда, когато не яде зеленчуци ежедневно, нито плодове, но като му отнемат пържолата или сиренето и веднага почва да говори за липсите..

Mauritius написа:Аз пък всеки ден ям сирене, кашкавал, прясно и кисело мляко и се чувствам идеално. Изследванията ми са перфектни и не се оплаквам от нищо.
Yunona написа:Mauritius написа:Аз пък всеки ден ям сирене, кашкавал, прясно и кисело мляко и се чувствам идеално. Изследванията ми са перфектни и не се оплаквам от нищо.
А на колко години си? Имам чувството, че си още доста млад, за да правиш генерални обобщения за влиянието на храната върху здравето си :)
Виждам около себе си как години нездравословно хранене, през които човекът декларира, че се чувства "здрав като бик" изведнъж дават отражение, и то много неприятно отражение... Наблюдавай се и.... малко профилактика не е излишна
zagrijena написа:Yunona написа:Mauritius написа:Аз пък всеки ден ям сирене, кашкавал, прясно и кисело мляко и се чувствам идеално. Изследванията ми са перфектни и не се оплаквам от нищо.
А на колко години си? Имам чувството, че си още доста млад, за да правиш генерални обобщения за влиянието на храната върху здравето си :)
Виждам около себе си как години нездравословно хранене, през които човекът декларира, че се чувства "здрав като бик" изведнъж дават отражение, и то много неприятно отражение... Наблюдавай се и.... малко профилактика не е излишна
Не мисля, че яденето на кисело мляко може да се счита за нездравословно. Ако имате предвид промишленото производство, там мога да се съглася, но ако е домашно? Има много по-нездравословни храни.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта