fawla написа:Не знам дали и кое е по-добро, отностно колбаси и месо по-добре да е вносно, отколкото да е българско, тук сме свидетели, че използват какви ли не боклуци, докато има някои вносни марки, които са доста прилични. :)
mamina написа:Скоро ми разказаха, че именно в уж тези магазини, където предлагат собствено производство месо, всъщност е замразено и го поръсват с някакви прахове, за да се размрази и да изглежда свежо. Като погледнеш какво в крайна сметка да ядем и от къде?
mamina написа:Скоро ми разказаха, че именно в уж тези магазини, където предлагат собствено производство месо, всъщност е замразено и го поръсват с някакви прахове, за да се размрази и да изглежда свежо. Като погледнеш какво в крайна сметка да ядем и от къде?
Mamacita написа:mamina написа:Скоро ми разказаха, че именно в уж тези магазини, където предлагат собствено производство месо, всъщност е замразено и го поръсват с някакви прахове, за да се размрази и да изглежда свежо. Като погледнеш какво в крайна сметка да ядем и от къде?
Това си е малко в сферата на конспирациите, но е възможно да го поосвежават.
mamina написа:
Точно човек, който е работил там ми го каза.
dinkog написа:mamina написа:
Точно човек, който е работил там ми го каза.
Човек, който работи в месарски магазин ти е казал, че вземат стара стока, която освежават с бои и подобни? Аз си мислих, че поне по такива магазини може да се намери по-свястно месо, е явно такова няма никъде.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта