Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Ограничаване на тютюнопушенето

10 Апр 2011, 00:22

За, против, въздържали се????????????

Re: Ограничаване на тютюнопушенето

11 Апр 2011, 15:33

Няма коментари, значи тютюнопушенето не пречи..., така излиза!

11 Апр 2011, 19:35

Явно не им пречи на хората, за мен това е абсолютен проблем, заедно с алкохола...

12 Апр 2011, 15:01

Откакто не пуша съм много против. :lol:

12 Апр 2011, 15:15

Защо на кутиите с цигари пише; " Пушенето убива" ? Да сте виждали пушач убиец? Нима алкохола е по-малко вреден? Аз също не пуша, но и не пия :lol:

17 Апр 2011, 17:34

Против тютюнопошенуто, трябва да се забрани със закон навсякъде, където се обърнеш цигарен дим, освен това ми писна навсякъде по земята да се търкалят фасове.

17 Апр 2011, 22:12

А когато забранят тютюнопушенето, тогава хората ще започнат да правят друго- я да се напиват, я да се друсат. И тях ли да забраним? Е чудесно, тогава най-накрая ще настъпи рай на земята, без пороци :lol: :lol:

18 Апр 2011, 19:12

Това зависи от IQ, пиенето в допустимите граници не е вреден навик, а иначе за тези дето няма да има какво да правят след като спрат да пушат, да покарат колело, да отидат на планина или просто да се разходят :)

19 Окт 2011, 00:20

Не пуша, но няма как да се ограничи тютюнопушенето, нереалистично е.

19 Окт 2011, 04:57

HealthyBoy написа:Това зависи от IQ, пиенето в допустимите граници не е вреден навик, а иначе за тези дето няма да има какво да правят след като спрат да пушат, да покарат колело, да отидат на планина или просто да се разходят :)

Все едно да кажеш пушенето в допустими граници не е вреден навик. И пушенето и пиенето са си вредни. Алкохола дори в някои страни е забранен с закон.

Аз не пуша и съм на мнение, че трябва просто да ги забранят цигарите. Правят ги незаконни глоби за тези които пушат и готово.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4