Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
10 Апр 2011, 00:22
За, против, въздържали се????????????
11 Апр 2011, 15:33
Няма коментари, значи тютюнопушенето не пречи..., така излиза!
11 Апр 2011, 19:35
Явно не им пречи на хората, за мен това е абсолютен проблем, заедно с алкохола...
12 Апр 2011, 15:01
Откакто не пуша съм много против.
12 Апр 2011, 15:15
Защо на кутиите с цигари пише; " Пушенето убива" ? Да сте виждали пушач убиец? Нима алкохола е по-малко вреден? Аз също не пуша, но и не пия
17 Апр 2011, 17:34
Против тютюнопошенуто, трябва да се забрани със закон навсякъде, където се обърнеш цигарен дим, освен това ми писна навсякъде по земята да се търкалят фасове.
17 Апр 2011, 22:12
А когато забранят тютюнопушенето, тогава хората ще започнат да правят друго- я да се напиват, я да се друсат. И тях ли да забраним? Е чудесно, тогава най-накрая ще настъпи рай на земята, без пороци
18 Апр 2011, 19:12
Това зависи от IQ, пиенето в допустимите граници не е вреден навик, а иначе за тези дето няма да има какво да правят след като спрат да пушат, да покарат колело, да отидат на планина или просто да се разходят
19 Окт 2011, 00:20
Не пуша, но няма как да се ограничи тютюнопушенето, нереалистично е.
19 Окт 2011, 04:57
HealthyBoy написа:Това зависи от IQ, пиенето в допустимите граници не е вреден навик, а иначе за тези дето няма да има какво да правят след като спрат да пушат, да покарат колело, да отидат на планина или просто да се разходят

Все едно да кажеш пушенето в допустими граници не е вреден навик. И пушенето и пиенето са си вредни. Алкохола дори в някои страни е забранен с закон.
Аз не пуша и съм на мнение, че трябва просто да ги забранят цигарите. Правят ги незаконни глоби за тези които пушат и готово.