Бойко Борисов ли е агент „Буда” или не?

Всяко мнение има място на ринга и никой противник не е за подценяване - не се караме, а дискутираме!

Бойко Борисов ли е агент „Буда” или не?

Мнениеот victory » 05 Фев 2013, 12:07

Премиерът Бойко Борисов бил вербуван като информатор на Централната служба за борба с организираната престъпност - (ЦСБОП), под секретното име агент „Буда”, публикува в неделя сайтът "Биволъ". Изваждането на досието "Буда" разбуни духовете и се превърна в една от най – коментираните теми в началото на седмицата. Въпросът е Бойко Борисов ли е агент „Буда” или не?
Според публикуваният документ, през 1996г., оперативен работник е предложил Борисов да влезе в регистъра на ЦСБОП като информатор с перспективи за регистрация в по - горно ниво - секретен сътрудник, за което се посочва, че лицето има качества…Сайтът съобщава, че вербуването било утвърдена от началника на сектор Спас Спасов, огласен през 2010 г. от Комисията по досиетата като офицер от VI управление на Държавна сигурност.

Премиерът Бойко Борисов категорично отрече пред медиите, че е бил агент на ЦСБОП. Кратко и лаконично, той определи информацията като „пълна глупост".

Но въпроса дали Бойко Борисов е агент „Буда” или не…ще продължава да се нищи из политическото пространство. Ясно е, че колкото повече наближава времето до изборите, толкова се нажежава и политическата обстановка.
Някои определиха досието „Буда” като поредната провокация на комунисти и ченгета, които се страхуват, че изпускат монопола над икономическите и финансови процеси в страната и затова си служат с типичните за тях компроматни схеми.
Дали скоро ще разберем истината? Дали досието Буда ще излезе наяве? Или ако излезе ...дали ще е истинското? Бойко Борисов ли е агент „Буда” или не? Как смятате?
Все въпроси с повишена трудност!
victory
 
Мнения: 63
Регистриран на: 05 Фев 2013, 10:59

Re: Бойко Борисов ли е агент „Буда” или не?

Мнениеот Dior » 06 Фев 2013, 11:13

Мълвата на досието Буда вече се носи и отвъд границите на България.Четох, че френският консервативен вестник "Фигаро" публикувал обширен анализ на скандалните разкрития...Пак се прочухме пред чужденците...
Dior
 
Мнения: 161
Регистриран на: 05 Фев 2013, 13:15

Re: Бойко Борисов ли е агент „Буда” или не?

Мнениеот Archer » 06 Фев 2013, 11:20

Инициативите на комунистите с цел дискредитиране на врага нямат край...
Archer
 
Мнения: 29
Регистриран на: 25 Яну 2013, 13:38


Назад към Сблъсък

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта