Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
19 Яну 2015, 17:40
Мда, истински дар, щом и като виагра действа, значи е много важна част от природата.
19 Яну 2015, 18:23
Тази вечер ще се яде нар, момичета.. гответе се!

Сега минавам през пазара исе прибирам да си говоря на 4 очи с моята..
21 Яну 2015, 10:46
Много обича нар, особено полезен е за температура, но ме дразни яденето му - голямо чоплене!
17 Дек 2015, 11:30
Pipilota написа:Много обича нар, особено полезен е за температура, но ме дразни яденето му - голямо чоплене!

Прави си го на сок в цитруспресата, става бързо и е супер вкусно после ;) Аз така го ям, или в салата, но гълтам семките директно :)
17 Дек 2015, 11:51
silver933 написа:Pipilota написа:Много обича нар, особено полезен е за температура, но ме дразни яденето му - голямо чоплене!

Прави си го на сок в цитруспресата, става бързо и е супер вкусно после ;) Аз така го ям, или в салата, но гълтам семките директно :)
Става ли наистина? Аз също махам семките и никак не ми е лесно и приятно яденето на нар, а е толкова вкусен!
17 Дек 2015, 13:14
Ммм... в салата е невероятно и аз много обичам, особено на зелена салата с ябълка и повечко лимон, става невероятно...
18 Дек 2015, 13:42
nadqta написа:Ммм... в салата е невероятно и аз много обичам, особено на зелена салата с ябълка и повечко лимон, става невероятно...
маруля имаш предвид с ябълки и нар така ли? само това?
06 Яну 2016, 12:47
Обичам нар, но само на сок го пия, иначе не мога да ги ям тея семки, не ме кефи така изобщо.
16 Май 2017, 14:38
Andrey написа:Обичам нар, но само на сок го пия, иначе не мога да ги ям тея семки, не ме кефи така изобщо.
Аз също, правя си го на сок, или го добавям в салати, но с нежелание, така да се каже.

предпочитам го на сок. Не знам дали му се ядат семките.
08 Юни 2017, 15:01
Аз си правя сок от нар и със сигурност ми действа много добре, много ме тонизира и освежава. Харесвам ми вкуса страшно много, добавям нар и към салатите.