Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
30 Яну 2014, 10:51
Womanitka написа:Спалнята ми е шоколадово и кремаво. Банята е кафяво и бежово. проблема е че се поддържа трудно. Варовика от водата е ужас на кафяв фаянс

Иначе уникален уют внася кафявото, но някакъв по топъл тон на кафявото.
И аз имам проблем с тъмните нюанси в банята, но има един препарат на Медикс, с който лесно се справям с варовика, не зная точно как се казва, но е в розова туба - за баня, препоръчвам!
30 Яну 2014, 11:08
Едно предложение и от мен за интериорен дизайн в кафяво... Мисля, че добре се е получило
07 Яну 2015, 17:53
Много харесвам оранжевото, за съжаление живея под наем, но когато имам собствен дом задължително оранжевото ще бъде едни от основните акценти
07 Ное 2016, 16:38
Когато обмисляме цветовете в дома си с мъжа ми, не се питаме какво впечатление ще дават или ще добие къщата ни, а се водим от това дали ни харесват и как горе-долу да се съчетаят.
09 Ное 2016, 13:09
Наистина много успокоява зеленият цвят, но ако преобладава в стаята колкото и да е успокояващ, ще ме изнерви

! Не харесвам едноцветието или прекалената шарения.
11 Ное 2016, 15:45
Не ми е любим цвят, прекалено е ярък за мен. Макар че този на снимките изглежда добре. Явно зависи от нюанса му.
16 Ное 2016, 21:36
Заради това харесвам да са оцветени в различно от бяло стените. Оранжево, зелено, страхотни цветове.
16 Ное 2016, 21:55
Трябва си и усет, за да се съчетаят цветовете, винаги е интересно и приятно, когато радват окото сполучливи съчетания.
17 Ное 2016, 16:26
Аз харесвам да има някоя стена, върху която да пада акцента и да е по-цветна, но в хубав наситен цвят.
17 Ное 2016, 17:25
Локумът написа:Аз харесвам да има някоя стена, върху която да пада акцента и да е по-цветна, но в хубав наситен цвят.
И на мен ми харесва, но трябва да е съобразено много внимателно с всичко останало.