Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Цветовете в интериора - VII част – КАФЯВОТО

30 Яну 2014, 10:51

Womanitka написа:Спалнята ми е шоколадово и кремаво. Банята е кафяво и бежово. проблема е че се поддържа трудно. Варовика от водата е ужас на кафяв фаянс :) Иначе уникален уют внася кафявото, но някакъв по топъл тон на кафявото.

И аз имам проблем с тъмните нюанси в банята, но има един препарат на Медикс, с който лесно се справям с варовика, не зная точно как се казва, но е в розова туба - за баня, препоръчвам!

Re: Цветовете в интериора - VII част – КАФЯВОТО

30 Яну 2014, 11:08

Изображение
Едно предложение и от мен за интериорен дизайн в кафяво... Мисля, че добре се е получило :mrgreen:

Re: Цветовете в интериора - IV част – ОРАНЖЕВО

07 Яну 2015, 17:53

Много харесвам оранжевото, за съжаление живея под наем, но когато имам собствен дом задължително оранжевото ще бъде едни от основните акценти :)

Re: Цветовете в интериора - I част - СИНЬОТО

07 Ное 2016, 16:38

Когато обмисляме цветовете в дома си с мъжа ми, не се питаме какво впечатление ще дават или ще добие къщата ни, а се водим от това дали ни харесват и как горе-долу да се съчетаят.

Re: Цветовете в интериора - II част - ЗЕЛЕНОТО

09 Ное 2016, 13:09

Наистина много успокоява зеленият цвят, но ако преобладава в стаята колкото и да е успокояващ, ще ме изнерви :grin: ! Не харесвам едноцветието или прекалената шарения.

Re: Цветовете в интериора - III част - ЖЪЛТОТО

11 Ное 2016, 15:45

Не ми е любим цвят, прекалено е ярък за мен. Макар че този на снимките изглежда добре. Явно зависи от нюанса му.

Re: Цветните акценти в дома - необходимост

16 Ное 2016, 21:36

Заради това харесвам да са оцветени в различно от бяло стените. Оранжево, зелено, страхотни цветове.

16 Ное 2016, 21:55

Трябва си и усет, за да се съчетаят цветовете, винаги е интересно и приятно, когато радват окото сполучливи съчетания.

17 Ное 2016, 16:26

Аз харесвам да има някоя стена, върху която да пада акцента и да е по-цветна, но в хубав наситен цвят.

17 Ное 2016, 17:25

Локумът написа:Аз харесвам да има някоя стена, върху която да пада акцента и да е по-цветна, но в хубав наситен цвят.

И на мен ми харесва, но трябва да е съобразено много внимателно с всичко останало.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7