Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
17 Ное 2016, 20:00
СЕга само на едната стена лепят някакъв тематичен тапет или с флорални мотиви. Така също е интересно.
18 Ное 2016, 16:28
pitanka написа:СЕга само на едната стена лепят някакъв тематичен тапет или с флорални мотиви. Така също е интересно.
И на другата страна тапет в същия цвят без мотивите.
22 Ное 2016, 17:38
Наистина смел цвят! В по-нежни нюанси е страхотен, иначе ми е много тъмен.
22 Ное 2016, 17:52
Аз не мога да си представя този цвят на някоя от стените ми. Направо ще ми пречи на очите.
24 Ное 2016, 11:24
По-смела съм с цветните акценти, когато става дума за възглавнички, вази, картини, разни кутийки. Стените си ги разнообразявам с подобни неща, тях не ги оцветявам, харесвам по-неутрални да са. Другото като ми омръзне лесно мога да го сменя, но да боядисвам стени през няколко месеца не ми се ще

.
30 Дек 2016, 15:23
Като цвят за обзавеждане много го харесвам, макар че ми е леко омръзнал. Странно, но за дрехи никога не го избирам

.
13 Фев 2017, 16:50
Бялото много ми харесва, но не е за дом, в който растат деца, просто абсурд

.
14 Фев 2017, 15:16
Мен много ме натоварва този цвят, ако го използвам в обзавеждането ще имам чувсвото, че все е тъмно около мен.
14 Фев 2017, 16:59
На някое малко място, като акцент - да, например на мен ми харесва в големи апартаменти, ако стената с телевизора е тъмна, или около него, дава по-добър акцент на това, което се гледа, но не и да бъде прекалено много черното, както и бялото.
17 Фев 2017, 12:54
sunnyr написа:Бялото е неутрален цвят, но и смел избор! Това вероятно отчасти се дължи на непопулярността му в българските интериори заради непрактичността му – изисква доста грижи за поддържането и почистването, а пък комбинацията с червено се асоциира с мартениците. Всъщност обаче симбиозата между тези два цвята работи чудесно и предоставя страхотни възможности за пресъздаване на различни стилове. ;) Аз бих заложила на тази симбиоза.
По принцип бялото си отива с всичко, моята кухня е в бяло и зелено, а холовата ми част е в черно и зелено. :) и двата цвята - бяло и черно са неутрални и си подхождат с всеки.
Гледах един филлм, където всичко беше бяло, беше отвратително!