Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
Правила на форума
Добави отговор

Re: Имате ли трикове, залъгващи злоядковци?

14 Май 2013, 15:39

Какво ще кажете за тази закуска?
food art.jpg
food art.jpg (18.07 KiB) Прегледано 684 пъти
:P

28 Авг 2013, 14:31

Никакви трикове не ми помагат да се преборя със стиснатите устни и гневното отвръщане на главата и в крайна сметка стигаме до разсипана храна и пълна бъркотия. ;)

10 Юли 2015, 11:48

Според мен толкова злоядите деца се лигавят, щом ще ядат ако е във формата на пингвин, защо да не ядат и нормално поднесена храна. Вие осъзнавате ли какъв автогол може да си вкарате, като започнете да им предлагате само така оформена храна? Още повече ще ви правят на луди.

13 Юли 2015, 14:03

Змията палачинка много ми харесва, бих направила нещо подобно само за някой повод, иначе не си вкарвам такъв автогол, както са казали по-горе. :)

25 Юли 2016, 16:05

При по-малките може да действат приказките за самолетчета и подобни, но при големите вече това не работи. Фигурките от храна също са до време. То в един момент ще му е безразлично садвича му дали е като маймуна или не. Не можеш насила да отваряш нечия уста и да пъхаш. Оставяш го да огладнее и когато поиска, какво друго остава?

25 Авг 2016, 12:32

dejavu написа:При по-малките може да действат приказките за самолетчета и подобни, но при големите вече това не работи. Фигурките от храна също са до време. То в един момент ще му е безразлично садвича му дали е като маймуна или не. Не можеш насила да отваряш нечия уста и да пъхаш. Оставяш го да огладнее и когато поиска, какво друго остава?

Е то не мисля, че има голямо толкова глупаво дете, че да не иска да се храни изобщо. :) Малките предават повече фасони, на тях им е интересно това. Ся ако е на 15 и не иска да яде, ами да се спасява. :mrgreen:

11 Окт 2016, 11:18

И за мен е излишно да се правят такива неща, за да се привлече вниманието на децата. От време на време да им се доставя подобно удоволствие е едно, но ежедневно е занимание, излишно за и без друго натовареното ежедневие на една жена. Все пак едно дете не може да яде само сандвичи и тестени неща, а много ми е интересно, как ще поднесете интересно боб.. :lol:

11 Окт 2016, 13:50

Лесно - в паницата с боба по средата слагам нарязан пресен магданоз или стръкчета и украсявам със сирене по някакъв начин :grin: . Важното е да има разнообразие в храната, не може пък абсолютно всичко да отказват, все нещо ще обичат да ядат и злоядковците :smile: .
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2