Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
11 Апр 2011, 14:44
Това ми е първа бременност и искам да разбера кога ще усетя съществото, което расте в мен? Според лекарите това се случва към 16-тата седмица. При вас кога беше това?
Кога усетихте за пръв път движенията на вашето бебе в корема си?
22 Апр 2011, 08:29
Бях в началото на 5-я месец, когато го усетих.Невероятно е усещането за новият живот, който расте вътре в теб.........но само докато не започне да ти хвърля такива "къчове", че място не можеш да си намериш
22 Апр 2011, 21:47
belle_vie написа:Това ми е първа бременност и искам да разбера кога ще усетя съществото, което расте в мен? Според лекарите това се случва към 16-тата седмица. При вас кога беше това?
Кога усетихте за пръв път движенията на вашето бебе в корема си?
Само си забравила да споменеш в кой месец си

Не че се заяждам но се изказваш така все едно си го прочела в книга.
Защо всеки в тоя форум се старае да пише като по книга не мога да разбера.Я се отпуснете бе хора нали това е форум не е кастинг
29 Окт 2011, 14:04
И аз в началото на 5 месец, но в началото е толкова лекичко, че всеки път се чудех дали наистина мърда.
20 Дек 2012, 23:28
Усетих бебето през 16-17 седмица, след това вече го усещах постоянно
22 Дек 2012, 22:45
В края на четвърти месец и после не се спря.
02 Яну 2013, 14:02
При мен и с двете бременности беше около 20г.седмица.
04 Дек 2014, 17:30
И аз си мисля, че в началото на 5 месец някъде, беше много готино, все едно ми къркори корема, само че далеч по-леко и по-приятно, супер усещане!

После не мога да кажа, че съм го усещала постоянно, когато не мърда не усещам
05 Дек 2014, 15:32
Много ме кефи като видя на някоя жена как ѝ мърда бебето в корема

))
06 Яну 2015, 11:31
Andrey написа:Много ме кефи като видя на някоя жена как ѝ мърда бебето в корема

))
Наистина е много готино, но масово се приема за грозно, не знам защо така..