Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Застройка за супа – видове и приложения

24 Мар 2015, 17:46

Обичам да правя застройка като в нея слагам и малко кашкавал или топено сирене, става страхотно :)

25 Мар 2015, 17:44

Аз обичам да ям супата без никаква застройка, каквато и да е, така повече ми харесва, със застройка винаги ми изглежда някаква странна ;)

26 Мар 2015, 11:07

Аз обичам супата със застройка от жълтък и прясно мляко, това ми е любимата, а без застройка супата ми изглежда много странна. :)

30 Мар 2015, 12:16

Онзи ден едни приятели ме убиха с рецепта за супа, супата не беше застроена, понеже не обичат и на всеки, който искаше застройка му раздадоха по 1-2 течни сметани за кафе! Учудващо яко се получи, като си я изсипахме в супите ;)

30 Мар 2015, 13:08

silver933 написа:Онзи ден едни приятели ме убиха с рецепта за супа, супата не беше застроена, понеже не обичат и на всеки, който искаше застройка му раздадоха по 1-2 течни сметани за кафе! Учудващо яко се получи, като си я изсипахме в супите ;)

Това звучи много интересно, бих пробвала, много готино звучи, любопитна съм да опитам супа със кафяна застройка хаха :)

15 Фев 2017, 13:22

Напоследък пробвах нов вариант, малко картофено пюре в комбинация със сметана, супер добре се получи на супичката . :)
Също вместо застройка, класическа, да се сложи малко сметана + кашкавал, който като се стопи вътре дава страхотна плътност.

15 Фев 2017, 16:04

Майка ми прави застройките на супите винаги като позапържи в олио яйцето, брашно и малко кисело мляко. После сипе и от бульона на супата и изсипва вътре.

17 Фев 2017, 14:41

julianne написа:Майка ми прави застройките на супите винаги като позапържи в олио яйцето, брашно и малко кисело мляко. После сипе и от бульона на супата и изсипва вътре.

А защо слага брашно в супата ?! Никога не слагам брашно, нали има каратоф, ориз, фиде, поне нещо от това.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2