Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
01 Мар 2013, 10:56
Напоследък…вместо в скъп шампоан, инвестирам в натурална или биоподдържаща козметика за моя тип коса, защото смятам, че и евтин шампоан може да направи косата ни брилянтна. Стига да е добре подбран. От известно време ползвам марката Мишел, която предлага разнообразие от шампоани, балсами и маски, подхранващи косата… Много съм доволна! Вие ползвали ли сте продукти за коса на Мишел?
01 Мар 2013, 11:16
И аз съм доволна от козметиката на Мишел. Ползвам крем за лице на марката
03 Мар 2013, 16:31
Не съм ползвала нищо от посочената марка, но не се учудвам, че може да има добър ефект, въпреки ниската цена.
Скоро видях една стара позната-с коса до кръста е в момента. Попитах я какъв шампоан използва, а тя ми отговори, че най-обикновен- "Коприва".
04 Мар 2013, 11:59
Да не забравяме и ролята на гена! Ако не ти е заложена здрава коса, колкото и скъп да е шампоана...няма да се получи.
Относно евтината козметика...разбира се, че и там се намират качествени продукти.
02 Окт 2013, 16:37
Е щастие е да се намери евтина и качествена козметика, рядкост си е, радвам се, че споделихте, бих пробвала и аз,а Мишел каква фирма е, тестват ли продуктите си на животни, имате ли повече информация?
30 Юни 2015, 10:52
Аз използвам шампоаните на Шаума и съм доволна много
01 Юли 2015, 11:12
Не мисля, че съм срещала кой знае колко евтина, че и качествена козметика, не искам да кажа, че използвам кой знае колко скъпи продукти, но не са и с възможно най-доброто качество
01 Юли 2015, 12:23
От евтини шампоани мен много ме е страх, така че някак не смятам, че ще мога да се прежаля, т.е. не купувам някакви от 50 лева, но под евтини става въпрос за такива от 1 до 5 лева
01 Юли 2015, 12:29
Bambaa написа:От евтини шампоани мен много ме е страх, така че някак не смятам, че ще мога да се прежаля, т.е. не купувам някакви от 50 лева, но под евтини става въпрос за такива от 1 до 5 лева

Аз и с тео съм си мила косата, като съм нямала пари за друго, но са гадни да. Има някои прилични, но зависи и от марката.
02 Юли 2015, 09:46
Kaya написа:Bambaa написа:От евтини шампоани мен много ме е страх, така че някак не смятам, че ще мога да се прежаля, т.е. не купувам някакви от 50 лева, но под евтини става въпрос за такива от 1 до 5 лева

Аз и с тео съм си мила косата, като съм нямала пари за друго, но са гадни да. Има някои прилични, но зависи и от марката.
Съгласна съм, последно от по-евтините използвах на Билка и съм доволна, а и се пени много, преди време бях купувала на Евтерпа, нали залагаме на българското, но това е най-кошмарният шампоан, който съществува!