Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
03 Мар 2013, 19:20
Започна се- първи косъмчета под мишниците, срам от понаболите косми по краката.
Ще се обезкосмяваме, то е ясно.
Чудя се само, какъв метод е подходящ и изобщо каква е нормалната възраст за първо обезкосмяване при тийнейджърите.
Кола маската ще боли, от депилатоара се притеснявам да не направи алергична реакция...изобщо в чуденка съм кога и с какво да решаваме проблема.
Помагайте!
05 Ное 2013, 13:41
Кола маската може да боли, но първо - косъмчетата са много по-тънки, когато израснат, по-малко и по-светли и второ - след време спира да боли!
10 Ное 2013, 00:16
Абе с кола маска не боли чак толкова! Аз си правя на гърдите и корема и се хиля като луд от гъдел!
21 Яну 2014, 14:56
Zlatoto_87 написа:Абе с кола маска не боли чак толкова! Аз си правя на гърдите и корема и се хиля като луд от гъдел!
Браво, кажи им на пъзльовците!

Гордеем се с такива като теб, да знаеш!
24 Ное 2014, 16:04
Ами важното е да се научи от сега девойката, че обезкосмяването е важна работа и трябва да се ползват епилатор или кола маска, бръсненето е много лесно, но се почват едни големи косми, едно чудо, само със скубане
25 Ное 2014, 13:52
Това време не е особено приятно, като всяко начало, боли и т.н. но трябва да се вземе решение по кой метод ще се махат косъмчетата и така да бъде
22 Апр 2015, 12:03
Това е работа на майките, най-късно на 13г. момичетата трябва да започнат да се обезкосмяват, защото после ще стане по-сложно и по-некомфортно за всички и никакви бръсначи!
22 Апр 2015, 13:48
То стана време на тея години да обясняваме и на момчетата, че не е нужно да ходят с една доза косми под мишниците...