Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да възстановим кожата и тялото си след дългата зима?

19 Май 2015, 15:25

Имах ужасни крака, бяха ми нацепени петите, кошмар, взех си това: http://apteka.framar.bg/30042024/%D0%B4 ... %BC%D0%BB- И съм много, много доволна. Краката ми станаха отново меки и гладки. Преди ми бяха много зле краката, особено през лятото. Вярно, че е малко скъп продукта, но си струва!

19 Май 2015, 15:38

kauda написа:Имах ужасни крака, бяха ми нацепени петите, кошмар, взех си това: http://apteka.framar.bg/30042024/%D0%B4 ... %BC%D0%BB- И съм много, много доволна. Краката ми станаха отново меки и гладки. Преди ми бяха много зле краката, особено през лятото. Вярно, че е малко скъп продукта, но си струва!

М, не знам това колко помага, ама аз си взех това и мога да ти кажа, че е супер натурално и разликата е очевидна от раз!

19 Май 2015, 15:47

BeenieGal написа:
kauda написа:Имах ужасни крака, бяха ми нацепени петите, кошмар, взех си това: http://apteka.framar.bg/30042024/%D0%B4 ... %BC%D0%BB- И съм много, много доволна. Краката ми станаха отново меки и гладки. Преди ми бяха много зле краката, особено през лятото. Вярно, че е малко скъп продукта, но си струва!

М, не знам това колко помага, ама аз си взех това и мога да ти кажа, че е супер натурално и разликата е очевидна от раз!

Уха! Доста е скъпо обаче!

19 Май 2015, 16:44

Малеее, вие сте луди, толкова пари за едни мазила! Зехтинът в джоба и това е, омръзнало ми е да давам пари за скъпи продукти, които често са неефикасни, а наруталните такива вършат същата работа, само дето не миришат на лавандула.

19 Май 2015, 16:44

Малеее, вие сте луди, толкова пари за едни мазила! Зехтинът в джоба и това е, омръзнало ми е да давам пари за скъпи продукти, които често са неефикасни, а натуралните такива вършат същата работа, само дето не миришат на лавандула.

20 Май 2015, 11:15

renetka написа:Кожата на тялото не знам, но май трябва да обърна голямо внимание на кожата на стъпалата ми, че са някакъв ад :roll: Идеи за нещо силно и хубаво???

renetka написа:Кожата на тялото не знам, но май трябва да обърна голямо внимание на кожата на стъпалата ми, че са някакъв ад :roll: Идеи за нещо силно и хубаво???

Като сме почнали с линковете, от мен ето това на лавилин и е на нормална цена ;) И наистина е истина за видимите резултати :)
Аз сега си взех и техен дезодорант, че ми е много чувствителна кожата под мишниците, а той пък се оказа и страшно траен!

20 Май 2015, 12:15

Това и на мен ми звучи много добре, аз може да съм в разрез с останалите и не държа да е био, а да е ефикасно. От тази марка съм ползвала крем за лице и съм страшно доволна, вярно че са скъпи, но има защо :!:

21 Май 2015, 11:24

Това на Лавилин е на най-добра цена според мен...къде са 20 лева, къде са 100...

21 Май 2015, 11:56

annamaria написа:Това на Лавилин е на най-добра цена според мен...къде са 20 лева, къде са 100...
Еми познай кое е най-ефикасно ;)

21 Май 2015, 12:26

Rali_hr написа:
annamaria написа:Това на Лавилин е на най-добра цена според мен...къде са 20 лева, къде са 100...
Еми познай кое е най-ефикасно ;)

За другите и това за 100 лева, нямам идея, но лично гарантирам за това на лавилин :idea: Бяха ми много зле стъпалата. Освен петите, даже и пръстите ми бяха напукани и много загрубели :( Педикюристка ми каза за него.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19