Doktoricata написа:Любопитна съм, бихте ли използвали естетичната козметика като средство за възстановяване на кожата и тялото?
Gorica23 написа:Бих се възползвала и го правя. Този месец ми предстои пилинг на лицето, вече за втора година се подлагам на тази процедура и ефекта е невероятен особено съчетан с правилната козметика.
Единствено съветът ми е да се прави при специалист дерматолог с необходимата апаратура, опит и индивидуален подход към всеки, а не в кварталното козметично студио. Въпросът ти е за самостоятелна тема, ако вече няма такава.
Krum написа:Не съм чувал досега нищо за тестването и за съставките, начините на правене и прочие за българските марки, то кои са и българските марки де? Здраве, Дева? други?
annamaria написа:Krum написа:Не съм чувал досега нищо за тестването и за съставките, начините на правене и прочие за българските марки, то кои са и българските марки де? Здраве, Дева? други?
Билка...
Yarost написа:renetka написа:Извинявам се за повторното мнение, но така и не намирам бутон за редактиране
Yarost написа:Аз за мен съм си разбрала, че без овлажняващ крем не мога целогодишно. Една голяма кутия на Лавилин си взех и си мажа цялото тяло, супер приятна ми става кожата и много хубав аромат има.
A, Yarost, понеже видях, че Лавилин са био, знаеш ли дали са тествани върху животни, тъй като много държа на това?
Не, не са, концепцията им се гради на това. Нито са тествани, нито съдържат някакви животински примеси.
red_eyes написа:Gorica23 написа:Бих се възползвала и го правя. Този месец ми предстои пилинг на лицето, вече за втора година се подлагам на тази процедура и ефекта е невероятен особено съчетан с правилната козметика.
Единствено съветът ми е да се прави при специалист дерматолог с необходимата апаратура, опит и индивидуален подход към всеки, а не в кварталното козметично студио. Въпросът ти е за самостоятелна тема, ако вече няма такава.
Понеже ми е доста интересна тази тема, а не съм достатъчно добре запозната, предлагам да се прехвърлим тук, до колкото разбирам процедурите нямат нищо общо, но пък с един и същ ефект ли са?Май е добре да се раздумим в трета темичка
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта