Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Спрей или клечки за почистване на ушната кал?

30 Апр 2015, 09:47

Bass написа:
rabotnata pchela написа:Важното е ушите да се чистят, макар че нали ушната КАЛ е много важна да ухото! :) :mrgreen:

ЧИСТА КАЛ! Както беше казала една от братята ромки по една небезизвестна телевизия. :D

Е това не съм го чувала изобщо! :mrgreen:

30 Апр 2015, 11:45

Това е натурална кал, нека да не смесваме нещата! :lol:
Но спрей ще си взема за пробвам! Туко виж се отпушат ушите на мъжа ми. :idea: :mrgreen:

30 Апр 2015, 13:04

rabotnata pchela написа:Важното е ушите да се чистят, макар че нали ушната КАЛ е много важна да ухото! :) :mrgreen:

Да. Тя е филтър.

30 Апр 2015, 14:41

annamaria написа:

Да. Тя е филтър.

Напротив, ушната кал трябва да се премахва, а ухото си има филм, който си образува и чрез него се предпазва :idea:

30 Апр 2015, 15:05

С кал, без кал все лошо :)

05 Авг 2015, 11:01

Едно време нали знаете как са нагрявали нещо като сламка и е изтичало всичко от ухото... :mrgreen:

23 Авг 2016, 15:35

miron написа:Едно време нали знаете как са нагрявали нещо като сламка и е изтичало всичко от ухото... :mrgreen:

Дам, ма не е практика за ежедневно почистване на уши. :roll:

Моите уши напоследък са много гадни, засъхват ми сякаш някакви люспички и за да се почисти трябва да съм перкарала няколко часа във вода/ море / басейн. :roll: Май ми трябва спрей, но не знам кой би бил подходящ,. изобщо не съм пробвала, а и да си призная не знам дали би ми било комфортно.

23 Авг 2016, 16:37

За да се почистят както си трябва ушите, на специалист Уши, нос, гърло! Той знае как и с какво. Особено ако имаме чувството, че все са ни заглъхнали.

26 Авг 2016, 15:12

То е ясно, че само специалист може да помогне, но най-вероятно ще предпише пак обичаен спрей за почистване и чак след това ще търси друго решение.

31 Авг 2016, 12:29

Ако при заглъхнали уши отидеш на УНГ може и без спрей да минеш. Ако е мека калта и на момента ще ти ги промие. Ако не, те праща ден-два вкъщи, да си капваш по няколко капки зехтин и после пак там да ги промие с една голяма спринцовка :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6