Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Re: ЕКЗОДЕРИЛ-срещу гъбички

28 Юни 2013, 21:25

Имах опасения за гъбички на двата палеца на краката.Отидох на лекар и ми изписа Екзодерил.От както почнах да го използвам (вече седмица и нещо) ноктите ми пожълтяха,стахана твърди и още по-зле изглеждащи и от преди.Как действа при вас? Опасявам се вече,че не е било гъбички и напразно са ми изписали този продукт.Мисля,че ми дойде твърде силен.Четох по-горе в коментарите,че се използвал само една седмица,но при положение,че гъбичките се лекуват с месеци........те са толкова упорити!
Единият ми нокът на палеца иска дори да пада.Ако падне да слагам ли от екзодерила на новия нокът? :?

02 Авг 2013, 19:25

Dr Violina Todeva написа:Ефект със сигурност има 8-)!

kakви хапове да пия,имам и псориазис.10 години ходене по мъките,останах без нокти и на ръцете и краката.дал съм над 2500лв. за мазила и лекарства.направо съм отписан,пробвах ексодерил и стана още по зле.....

15 Ное 2013, 13:25

Искам да попитам дали мога да ползвам екзодерил при отлепен нокът(частично) на палеца на ръката!!!И някой ако имал подобен проблем моля да сподели на какво може да се дължи това отлепване и какви продукти могат да се използват в такива случай

03 Фев 2014, 13:33

lilidjosa85 написа:Искам да попитам дали мога да ползвам екзодерил при отлепен нокът(частично) на палеца на ръката!!!И някой ако имал подобен проблем моля да сподели на какво може да се дължи това отлепване и какви продукти могат да се използват в такива случай

Здравейте, Lilidjosa85!

Причините за отлепен нокът могат да са различни. Не е необходимо да се касае за гъбички. Ако искате приложете снимка, за да Ви бъда по-полезна!

С уважение,
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3