14 Юни 2012, 17:02
15 Юни 2012, 09:46
15 Юни 2012, 09:56
ДоРеМи написа:Не мога да си обясня защо в българското здравеопазване работят толкова много некадърнициСамо с глоби ли ще се разминат? Толкова ли струва един детски живот? Толкова ли струва безкрайната мъка на родители, загубили детето си едва на 11-годишна възраст? Защо едно дете заплаща с живота си небрежността на лекари? ЗАЩО??? За такива груби грешки наказанието е едно - дисциплинарно уволнение и отнемане на правото да практикуват! Че какви лекари са това? Искрено се надявам санкциите да не са единствено парични, макар че съм убедена, че това няма да е утеха за родителите на малкото момиченце
![]()
Искрени съболезнования на семейството на Мария!
27 Юни 2012, 12:03
27 Юни 2012, 13:24
palechka написа:Вие досега да сте чули за осъден лекар, защото аз не съм?! Снощи гледах по новините как човек е починал пред спешния кабинет, след като е чакал 2 часаЕ, питам ви аз - Спешна ли е спешната помощ в България? Как ще чакаш 2 часа, докато открият дежурния лекар? И отново няма лекарска грешка, и отново няма виновни... Нямало значение дали щял да издъхне пред кабинета или след половин час вътре
Абе, хора, вие нормални ли сте? Добре, че Хипократ не може да ви чуе глупостите, които ръсите. Имал много заболявания човека, че кой няма? Плаща ли си здравните осигуровки - плаща ги, а вие сте длъжни да му осигурите адекватна медицинска помощ, ама нейсе!
Аз затова, ако недай си Боже нещо ми се наложи, предпочитам да си платя и да отида в частен кабинет, отколкото да гледам навъсените физиономии на лекарите в "спешното" и да се притеснявам, че съм им нарушила спокойствието!
26 Ное 2012, 16:50
07 Дек 2012, 18:57