Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Лекарската грешка

18 Апр 2011, 14:08

Бебе открито във фризер, родилка починала докато ражда, дете лекувано от трета сливица починало от кръвоизлив.Това, не е извадка от филм на ужасите. Това се случва в нашата здравна система, докато управляващите ни мислят, какъв процент да бъде здравната вноска в страната, някъде в някоя болница се случва точно това. Може би ще бъде грозно да попитам на някой случвало ли му се е, но пък защо не. Споделете вашия горчив опит!

Re: Лекарската грешка

18 Апр 2011, 20:05

Днес има нов случай... :cry:
Съболезнования на близките...

19 Апр 2011, 13:10

Всеки ден черната хроника се попълва с нов случай :cry: А ние гражданите просто мълчим!!!

20 Апр 2011, 22:06

Рутинен тест с лентичка. Личният ми лекар притеснено ми съобщава - имаш огромно количество кръв в урината.
Полудявам от притеснение. Той набързо ми съобщава, че това е изключително лоша новина. Пуска ми няколко теста за правене, чакам над седмица, давам стотици левове за изследвания, които да станат възможно най-бързо.
Настронието ми е рязко под нулата. След 7 дни в ада, тестовете са кристални - в урината ми няма никаква кръв.
Личният ми лекар смутено поглежда към лентичките си и казва - абе, те са отдавна извън срок на годност, сигурно не са верни...
Излишно е да споменавам, че при първа възможност го напуснах!

21 Апр 2011, 11:00

Дали с новите промени , които предвиждат от Здравното министерство ще бъдат защитени пациентите от лекарски грешки или това ще накара пациентите да злоупотребяват с услугите предлагани от клиники и здравни заведения?

26 Апр 2011, 14:36

До кога ще следим статистиката за лекарски грешки? Все пак това беше една много хуманна професия!!!

24 Ное 2011, 17:51

докога с тези лекарски грешки, глоба от 500 лв и всичко се решава. Толкова ли струва един човешки живот? Почти всекидневно започнахме да слушаме за тези лекарски грешки, толкова млади майки си отидоха от лекарски грешки :x

24 Ное 2011, 20:52

Направо тръпки ме побиват. Болниците се превърнаха в руска ролетка...

25 Ное 2011, 15:00

Да и мен ме побиват тръпки и ми се пълнят очите със сълзи, гледайки последствията от лекарското недоглеждане в Шейново!
При не малка част от лекарите и болниците в България парите са водещи, а не хората и човешкото!

25 Ное 2011, 15:09

radowen написа:Да и мен ме побиват тръпки и ми се пълнят очите със сълзи, гледайки последствията от лекарското недоглеждане в Шейново!
При не малка част от лекарите и болниците в България парите са водещи, а не хората и човешкото!

От коментарите ти разбирам, че си мама и си представям какво ти е четейки за всички родилки жертва на лекарска грешка. Знаеш ли, радвам се, че при мен всичко беше наред и искренно съчувствам на семействата, които са останали с един родител.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3