18 Апр 2011, 20:18
Лъскава и гъста коса...желано бижу и аксесоар за всеки.
Това не е само мечтата на много от нас, но и реалност и гордост за всички, които знаят какво да дадат на косата си.
Какво иска нашата коса? Защо понякога полагаме много грижи, но не виждаме резултат?
Кои са тайните на красавиците?
09 Авг 2011, 22:51
Доктор Благоева, какви са тия тайни на красавиците? Започнахте темата и млъкнахте...
19 Сеп 2011, 16:58
И аз бих искала отговор?:)
19 Окт 2011, 13:57
Сигурно различните медикаменти на пазара имат ефект върху различен тип коси. Май всеки трябва да пробва различни продукти, докато разбере кой е най-подходящия за него
20 Окт 2011, 23:35
като природно лечение помага отвара от бяла бреза.
22 Окт 2011, 11:43
Кой е най-ефикасния медикамент за здрава коса?Знам че е индивидуално за всеки ,един е видял полза от едно друг от друго.Щ е се радвам ако споделите.Ще ми е от полза
22 Окт 2011, 12:56
Козметика много, косата на всички е различна и се повлиява от различни продукти. Аз обичам често да ги сменям и да опитвам нови, но си мисля че ако веднъж седмично използваме някаква тонизираща ампула ефекта ще е много по-добър.
22 Окт 2011, 12:58
Забравих да кажа, че бившата ми шефка, за да се пребори с косопада преди миене на косата я натъркваше яко с чесън....каза, че помага ама за съжаление и аромата е чуден...
22 Май 2017, 12:46
А колко косопад е нормален, на мен усещам, че ми падат няколко косъмчета през деня по мен, не мога да кажа, че са много, но ме притесняват. Кога става въпрос за косопад?
24 Яну 2018, 12:41
Не мисля, че може да се спре завинаги, особено има ли някакъв проблем, хормонален или пък свръзан с щитовидната жлеза. За съжаление няма как да се възвърне липсващата коса. трябва изследване на цялото тяло, за да се знае, че няма причина за косопада.