Добави отговор

Да се справим с косопада завинаги!

18 Апр 2011, 20:18

Лъскава и гъста коса...желано бижу и аксесоар за всеки.
Това не е само мечтата на много от нас, но и реалност и гордост за всички, които знаят какво да дадат на косата си.
Какво иска нашата коса? Защо понякога полагаме много грижи, но не виждаме резултат?
Кои са тайните на красавиците?

Re: Да се справим с косопада завинаги!

09 Авг 2011, 22:51

Доктор Благоева, какви са тия тайни на красавиците? Започнахте темата и млъкнахте...

19 Сеп 2011, 16:58

И аз бих искала отговор?:)

19 Окт 2011, 13:57

Сигурно различните медикаменти на пазара имат ефект върху различен тип коси. Май всеки трябва да пробва различни продукти, докато разбере кой е най-подходящия за него

20 Окт 2011, 23:35

като природно лечение помага отвара от бяла бреза.

22 Окт 2011, 11:43

Кой е най-ефикасния медикамент за здрава коса?Знам че е индивидуално за всеки ,един е видял полза от едно друг от друго.Щ е се радвам ако споделите.Ще ми е от полза

22 Окт 2011, 12:56

Козметика много, косата на всички е различна и се повлиява от различни продукти. Аз обичам често да ги сменям и да опитвам нови, но си мисля че ако веднъж седмично използваме някаква тонизираща ампула ефекта ще е много по-добър.

22 Окт 2011, 12:58

Забравих да кажа, че бившата ми шефка, за да се пребори с косопада преди миене на косата я натъркваше яко с чесън....каза, че помага ама за съжаление и аромата е чуден...

22 Май 2017, 12:46

А колко косопад е нормален, на мен усещам, че ми падат няколко косъмчета през деня по мен, не мога да кажа, че са много, но ме притесняват. Кога става въпрос за косопад?

24 Яну 2018, 12:41

Не мисля, че може да се спре завинаги, особено има ли някакъв проблем, хормонален или пък свръзан с щитовидната жлеза. За съжаление няма как да се възвърне липсващата коса. трябва изследване на цялото тяло, за да се знае, че няма причина за косопада.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2