02 Сеп 2013, 11:01
Напълно съм съгласен с теб. Аз лично съм крайно разочарован от щорите японска стена или онези врати тип хармоника. Паянтови са и не изолират и грам...Честно казано в българските жилища техниката за преграждане с параван не е широко използвана, да не кажа хич. Аз поне никъде не съм виждал. Според теб действително ли е удобно? Паянтова "стена", която не изолира нито шума, нито миризмите. Всеки може да я събори, особено ако в къщата има деца... По-скоро ще се чудим как да го заобикаляме, май по-добре без него, отколкото с него, а?
09 Фев 2015, 14:16
BRI написа:Какво ще кажете за тази кухня?Наистина е компактна, нали?
09 Фев 2015, 17:42
pesho написа:Напълно съм съгласен с теб. Аз лично съм крайно разочарован от щорите японска стена или онези врати тип хармоника. Паянтови са и не изолират и грам...Честно казано в българските жилища техниката за преграждане с параван не е широко използвана, да не кажа хич. Аз поне никъде не съм виждал. Според теб действително ли е удобно? Паянтова "стена", която не изолира нито шума, нито миризмите. Всеки може да я събори, особено ако в къщата има деца... По-скоро ще се чудим как да го заобикаляме, май по-добре без него, отколкото с него, а?
09 Фев 2015, 18:25
10 Фев 2015, 10:12
mix_twix написа:Има много готини мебели - мултифункционални! Вярно, че са по-скъпи, но за малко жилище са супер вариант
15 Фев 2015, 12:14
21 Дек 2015, 12:19
silver933 написа:И аз харесвам мултифункционалните мебели, но наистина са скъпички. Сега у нас сме направили леглата сандвич в гостната, която планираме да бъде детска един ден, леглата решихме, че е най-удачно да бъдат така, заема малко място и лесно се поддържат ;)
21 Дек 2015, 13:01
Mon_ton написа:silver933 написа:И аз харесвам мултифункционалните мебели, но наистина са скъпички. Сега у нас сме направили леглата сандвич в гостната, която планираме да бъде детска един ден, леглата решихме, че е най-удачно да бъдат така, заема малко място и лесно се поддържат ;)
Аз не ги харесвам тея сандвичи, но пък за малко място наистина са идеални. :)
Харесват ми има сега едни бюра, които се позиционират под леглото,к оето е супер за малко жилище, за детската стая. :)
12 Яну 2016, 14:31
06 Фев 2019, 15:09