Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
19 Окт 2011, 23:58
Violetta написа:boriskarlov написа:Разкажи, разкажи нещо, как беше...
Как да бъде, дълго и здраво!
я ни разясни, pls.
20 Окт 2011, 06:25
valiart написа:Violetta написа:boriskarlov написа:Разкажи, разкажи нещо, как беше...
Как да бъде, дълго и здраво!
я ни разясни, pls.

Трябва да опиташ, то не се разказва...но мъжа си под наем не давам.

Виж, той какво прави, докато аз пътувам извън Русе, не знам.
20 Окт 2011, 22:36
... хммм, аве знае ли, човек
21 Окт 2011, 06:23
valiart написа:... хммм, аве знае ли, човек

Отпуснали сме си каишите, и без това от съвместно влачене на каруцата, и на двата коня им става скучно.
27 Окт 2011, 12:50
Violetta написа:valiart написа:... хммм, аве знае ли, човек

Отпуснали сме си каишите, и без това от съвместно влачене на каруцата, и на двата коня им става скучно.

Либерализъм, разнообразие и екстаз. Добри добродетели имате. При мен е същото, но в разумни граници, а границите са за това да се нарушават
29 Окт 2011, 13:45
Аз пък нямам наблюдения, наистина ли е толкова добре, че да пращам и моят мъж
30 Окт 2011, 09:39
qproin написа:Аз пък нямам наблюдения, наистина ли е толкова добре, че да пращам и моят мъж

Добре е ако те обича и ти него и сте доволни от секса, това с обрязването може да има ефект, но е странно, жените обрязвате ли се?!
30 Окт 2011, 09:44
kriskiss2001 написа:qproin написа:Аз пък нямам наблюдения, наистина ли е толкова добре, че да пращам и моят мъж

Добре е ако те обича и ти него и сте доволни от секса, това с обрязването може да има ефект, но е странно, жените обрязвате ли се?!
Ми доволни сме като се замисля, едва ли това ще промени нещо
30 Окт 2011, 19:01
Аз и така си се чувствам добре, никоя жена не се е оплакала от мен, а точно обратното. Няма да се обрязвам, изрязвам, порязвам и други такива
12 Сеп 2012, 21:25
Коментира се, че е процедура, която спомага запазването на една добра хигиена на мъжкия член и подпомага профилактиката на доста болести. Не е много популярна в България, макар, че май набирала скорост като мода. Но кой знае.