За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
13 Мар 2013, 15:10
Има ли доволни от козметиката на френската марка ЛА РОШ? Търся да си взема хубав лосион за премахване на грим.

Какво ще ми препоръчате?
13 Мар 2013, 15:23
Точно лосион за снемане на грим не съм купувала.
Последно имах дневен и околоочен крем от серията за дълбока хидратация-Hidraphase intense riche.
Доволна съм. Чак суперлативи не мога да дам, но за цената си- добро качество, според мен.
13 Мар 2013, 15:37
Точно лосион за снемане на грим не съм купувала.
Последно имах дневен и околоочен крем от серията за дълбока хидратация-Hidraphase intense riche.
Доволна съм. Чак суперлативи не мога да дам, но за цената си- добро качество, според мен.
Благодаря ти! Мисля да пробвам
14 Мар 2013, 17:18
Фен съм на тази марка - ползвам крема им за ръце Липикар Ксеранд, лосион за тяло и съм изключително доволна

За лице съм пробвала този техен продукт -
http://bg.strawberrynet.com/skincare/la ... 99/#DETAIL - страхотен е!Препоръчвам продуктите им!
03 Юли 2013, 15:41
По мое мнение продуктите на Ла рош осигуряват най - добрата слънцезащита. Ехх, всичко зависи от фактора де...
04 Юли 2013, 11:11
А скъпички ли са? къде мога да намеря слънцезащитни продукти на Ла Рош?
19 Юли 2013, 20:56
ами не са много евтини, към 20-30 лева са мисля. иначе са си марка
16 Окт 2018, 10:58
Аз имам фон дьо тен на Ла рош и съм много доволна, нанасям съвсем малко от него само по несъвършенствата, така че да не си личи излишно, че съм намазана с козметичния продукт. Харесва ми, че е траен много.
16 Окт 2018, 11:26
Ползвала съм слънцезащитните продукти и за мен и за дъщеря ми, много съм доволна. Сега си купих и почистващ тоник и отново имам добри отзиви. Козметиката е качествена и я препоръчвам.
25 Окт 2018, 11:31
Аз взимам често от слънцезащитната серия на Ла Рош и съм много доволна. Марката е качествена и смятам че си струва парите.