За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Доволни ли сте от Ла РОШ?

13 Мар 2013, 15:10

Има ли доволни от козметиката на френската марка ЛА РОШ? Търся да си взема хубав лосион за премахване на грим. :roll: Какво ще ми препоръчате?

Re: Доволни ли сте от Ла РОШ?

13 Мар 2013, 15:23

Точно лосион за снемане на грим не съм купувала.
Последно имах дневен и околоочен крем от серията за дълбока хидратация-Hidraphase intense riche.
Доволна съм. Чак суперлативи не мога да дам, но за цената си- добро качество, според мен.

13 Мар 2013, 15:37

Точно лосион за снемане на грим не съм купувала.
Последно имах дневен и околоочен крем от серията за дълбока хидратация-Hidraphase intense riche.
Доволна съм. Чак суперлативи не мога да дам, но за цената си- добро качество, според мен.

Благодаря ти! Мисля да пробвам :P

14 Мар 2013, 17:18

Фен съм на тази марка - ползвам крема им за ръце Липикар Ксеранд, лосион за тяло и съм изключително доволна :D За лице съм пробвала този техен продукт - http://bg.strawberrynet.com/skincare/la ... 99/#DETAIL - страхотен е!Препоръчвам продуктите им!

03 Юли 2013, 15:41

По мое мнение продуктите на Ла рош осигуряват най - добрата слънцезащита. Ехх, всичко зависи от фактора де...

04 Юли 2013, 11:11

А скъпички ли са? къде мога да намеря слънцезащитни продукти на Ла Рош?

19 Юли 2013, 20:56

ами не са много евтини, към 20-30 лева са мисля. иначе са си марка

16 Окт 2018, 10:58

Аз имам фон дьо тен на Ла рош и съм много доволна, нанасям съвсем малко от него само по несъвършенствата, така че да не си личи излишно, че съм намазана с козметичния продукт. Харесва ми, че е траен много.

16 Окт 2018, 11:26

Ползвала съм слънцезащитните продукти и за мен и за дъщеря ми, много съм доволна. Сега си купих и почистващ тоник и отново имам добри отзиви. Козметиката е качествена и я препоръчвам.

25 Окт 2018, 11:31

Аз взимам често от слънцезащитната серия на Ла Рош и съм много доволна. Марката е качествена и смятам че си струва парите.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2