Yunona написа:Elica написа:На мен ми е доста странно да ям тахан, доста ми е тежко. ;)
Е, ако ядеш САМО тахан, няма как да не ти е тежко :)
Опитай смесен с мед (1:1) върху филийка препечен черен хляб. Или в дресинг за салата. Или в хумус. Или в зеленчуков пастет. Или като съставка на домашни енергийни бонбони/барчета. Или като дип, в който се топят пресни зеленчуци, нарязани на пръчици (разбит на паста с лимонов сок).
Pipilota написа:Идеята ми харесва. Аз нямам възможност за глезотии като чиния със сирена и чаша вино, все пак 3-ма мъже имам да гледам и трябва да ги нахраня. :) Ще пробвам довечера това със зеленчуците ;) А къде го държите тахана, в хладилника ли?
rabotnata pchela написа:хм, сега разбрах, че е много полезен за стомаха, така че ще си хапвам по-често от него и май и аз ще пробвам идеята с меда, макар че не обичам сладко. ;)
Yunona< би ли разказала подробно идеята за дипа? :)
Malina написа:Той е доста гъст сусамовия тахан, но с мед става вкусен, аз като цяло не съм му почитателка де ;)
Още от Framar.bg
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта