penelopa написа:Аз си правя сама, купувам си семенцата, смилам ги с мед и малко олио и готово. Някои слагат сол, но аз предпочитам с мед. После си го ползвам за тахан хумус или като добавка за сос.
Какво е тахан хумус? За първи път чувам.
penelopa написа:Аз си правя сама, купувам си семенцата, смилам ги с мед и малко олио и готово. Някои слагат сол, но аз предпочитам с мед. После си го ползвам за тахан хумус или като добавка за сос.
kauda написа:penelopa написа:Аз си правя сама, купувам си семенцата, смилам ги с мед и малко олио и готово. Някои слагат сол, но аз предпочитам с мед. После си го ползвам за тахан хумус или като добавка за сос.
Какво е тахан хумус? За първи път чувам.
Bambaa написа:Защо сусамовият тахан е полезен за стомаха? И ако си го приготвя вкъщи, печен или суров сусам трябва да си купя?
веселказасмяна написа:Bambaa написа:Защо сусамовият тахан е полезен за стомаха? И ако си го приготвя вкъщи, печен или суров сусам трябва да си купя?
Най-добре да си купиш суров и ти да си го опечеш. Внимавай откъде и какъв купуваш, защото често ми се е случвало да има вкус на плесен.
Още от Framar.bg
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта