Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
05 Апр 2016, 11:25
irka написа:Като те бодне без да има сериозна причина, внася тръпка

, разбираш, че половинката ти не е даденост и ако не се държиш добре с нея и не я обгрижваш, може да останеш без нея

.
Това обгрижване на половинката толкова да ме мори.. :) но няма начин, трябва да се прави, ако искаме да си я запазим. Но мисля, че жените полагат по-голямо старание в опазването на връзката, докато мъжете просто стоят безучастно.
05 Апр 2016, 13:18
Ваня Стойчева написа:irka написа:Като те бодне без да има сериозна причина, внася тръпка

, разбираш, че половинката ти не е даденост и ако не се държиш добре с нея и не я обгрижваш, може да останеш без нея

.
Това обгрижване на половинката толкова да ме мори.. :) но няма начин, трябва да се прави, ако искаме да си я запазим. Но мисля, че жените полагат по-голямо старание в опазването на връзката, докато мъжете просто стоят безучастно.
Тези, които стоят безучастно, сигурно не знаят или не умеят да се разкриват пред човека до себе си. Най-лошият вариант е да са се пуснали по течението или да не им пука. Други може би чакат подходящото подбутване

.
04 Май 2017, 11:37
В наистина малки количества, може и да е много полезна ревността, колкото да знаеш, че на другия наистина му пука. Крайностите са лоши, да ревнуваш от всяко нещо и да забраняваш излишно.
06 Май 2017, 13:17
Разбира се, че искаме да ни ревнуват!

Хубаво е да усещаме, че сме желани и нашата половинка все още се притеснява, че може да ни изгуби. Много двойки с годините така се приемат за даденост, че никой не мисли за другия!
07 Май 2017, 12:07
Малко ревност хич не пречи,дава си наистина усещане, че се случва нешо интересно, че другия все още те желае и се притеснява, защото може да те изгуби. Рядко обаче са такива мъжете след 2-рата година, а и жените по-малко внимание обръщамена половинката си, като мине време.
07 Май 2017, 13:18
Малко ревност на никой не пречи :)))
09 Май 2017, 10:00
Не ми е ясно, защо това, че другия показва, че мнооого мнооого държи на теб, като те ревнува е начин да се пари връзката и да става по-интимно романтична..
Не е ли достатъчно и още по-възбуждащо да знаеш, че другия ти има 100% доверие...
26 Юни 2017, 11:54
Ревността е чувството, което показва, че ти пука за другия човек. когато обаче се превърне в цирк, който те кара да се чувстваш неудобно, значи са преминати всички граници на благоразумието, дори.
29 Юни 2017, 15:08
Мъжете искат същото по отношение на ревността, всички хора го искаме. Да знаем, че малко поне на другия му пука да не ни загуби е точно проявлението на ревност.
30 Юни 2017, 10:45
Какво лошо има в това да се ревнува понякога..: Няма лошо, случва се когато се случи и това е. Ама да става цирк и да се правят сцени е ужас! Моя мъж така и не се отучи от тази ревност, в началото беше сладко, но с годините ми тежи все повече. Последно ме ревнува, защото магазинера в магазина ми помогнал да си кача покупките в колата, значи ме свалял и сега иска да ходя в друг магазин да пазарувам..