Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Помагат ли някои лекарства за подобряване на паметта?

28 Апр 2011, 10:48

Съществували според вас реално лекарствено средство, което да подобрява паметта и концентрацията? Ако да моля споделете :D :D :D :D

Re: Помагат ли някои лекарства за подобряване на паметта?

28 Апр 2011, 13:08

Чувала съм за ГИНКО БИЛОБА.

29 Апр 2011, 08:23

Аз знам за гинко препаратите и лецитина,но те са по скоро хранителни добавки а не лекарства....а извън тези 2 групи,шоколада и орехите също вършат добра работа 8-) .Надявам се знаете вица за момчето с феноменалната памет :mrgreen:

29 Апр 2011, 10:40

А какво ще кажете за Синергина? Той също съдържа листа от гинко билоба+женшен :) Но те са само хранителна добавка, които подобряват мозъчното кръвообращение. Въпросът е дали помагат?

02 Май 2011, 11:04

vali4ka написа:А какво ще кажете за Синергина? Той също съдържа листа от гинко билоба+женшен :) Но те са само хранителна добавка, които подобряват мозъчното кръвообращение. Въпросът е дали помагат?

А вие какви лекарства искате? Според мен билковите продукти за най-безопасни и същевременно най-ефективни.

04 Май 2011, 20:40

Аз питам дали действат :shock:

05 Май 2011, 09:20

vali4ka написа:Аз питам дали действат :shock:

Незнам да има някой, който да ти отговори категорично на въпроса с Да или Не! Според мен всяко лекарство ти действа до толкова до колкото ти приемеш, че ти действа. Ако ти пиеш лекарства за подобряване на паметта за да почувстваш подобрение просто трябва да спреш да мислиш, че имаш проблем.

07 Май 2011, 22:49

vali4ka написа:Аз питам дали действат :shock:

Спомага за по добро кръвоснабдяване на мозъка а от там и подобряване на паметта, гинко билоба определено има добро действие, всички продукти с гинко билоба действат

09 Май 2011, 15:47

Понякога не е нужно да се пият медикаменти, пробвай с разходки, храни богати на калций, фосфор и витамини. Винаги когато могат да се заместят лекарствата ги замествам с алтернативни продукти и храни.

29 Дек 2011, 19:56

Моля да ми помогнете.Тази добавка крие ли някакъв риск за човек, който пие Луцетам ,Винпоцетин, дехидратин нео, бизогама и тромбекс.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4