" За" и "против" разговорите в леглото или…вербална еротикa

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

" За" и "против" разговорите в леглото или…вербална еротикa

Мнениеот laurence » 08 Апр 2013, 15:22

in bed.jpg
in bed.jpg (11.9 KiB) Прегледано 2024 пъти
Сексуалните преживявания са интимна сфера, която често е тема табу, което пък е причина много въпроси да остават без отговор. Наскоро учените дадоха конкретен отговор на въпроса:"Да говорим или не по време на секс?". Западни сексолози потвърдиха, че именно разговорите между чаршафите определят възбудата на партньорите. Те провели един доста бърз и лесен, но любопитен експеримент. В него се включили две групи доброволци, които трябвало да гледат еротични филми. Филмите на първата група зрители са били с изключен звук, а втората група ги е гледала озвучени. След като филма приключил всички доброволци (мъже и жени) участвали в анкета, която изпитвала какво ниво на възбуда са предизвикали еротичните сцени. Оказало се, че най - възбудени са били доброволците от втората група, които гледали филма със звук. Според специалистите аналогично стои и въпроса по време на секс. Половинките получават много по - силно удоволствие един от друг, ако не мълчат, а разговарят и изразяват емоциите си гласно. Тук следва да направя уговорката, че вербалната еротика не е лъжица за всяка уста. Колкото и успешно да настройва ума и тялото на еротична вълна, толкова и скорострелно може да развали всичко. Между чаршафите не трябва да се преиграва, защото неуместните остроумия могат да изнервят партньора. Истинските майстори на еротичната реч не се ограничават c клиширани комплименти. Те могат да си позволят да включат и сложни сценарии на любовни игри, да стимулират с "играта на страст". Това разбира се е виж пилотаж в креватното ораторство. Препоръчително е тези, за които най – смелата реплика е „искаш ли да пробваме с белезници?” да не се впускат в него…А вие харесвате ли вербалната еротика? Ползвате ли "инструмента на речта" в леглото? Не бъдете свенливи…Признайте си…!"За" или "против" разговорите по време на секс сте?
laurence

Re: " За" и "против" разговорите в леглото или…вербална ерот

Мнениеот ninars » 09 Апр 2013, 14:28

Аз съм за по - малко говорене и повече действия.
ninars

Мнениеот spring » 10 Апр 2013, 12:52

Аз съм "ЗА" еротичните възгласи. Проблема обаче е, че при шумното споделяне в леглото, чак съседите се възбуждат. :oops:
spring

Мнениеот djudjanka » 11 Апр 2013, 09:35

Чак пък разговори..... :D :lol:
Аватар
djudjanka

Мнениеот djudjanka » 11 Апр 2013, 09:36

spring написа:Аз съм "ЗА" еротичните възгласи. Проблема обаче е, че при шумното споделяне в леглото, чак съседите се възбуждат. :oops:
Това за съседите го бях прочела "събуждат", а то какво било.. Е чак така ли?!
Аватар
djudjanka

Мнениеот Siss » 11 Апр 2013, 11:22

Аз съм за по - малко говорене и повече действия.
Подкрепям :P
Siss

Мнениеот IVRO » 11 Апр 2013, 17:00

събуждат или възбуждат, няма значение...важното е на тези в леглото да им е кеф :P
IVRO

Мнениеот pesho » 21 Авг 2013, 15:53

Нямам нищо против вербалната еротика, но в много случаи като си отворят устата и...желанието ми спада рязко...Може ли да ме вините?
pesho

Re: " За" и "против" разговорите в леглото или…вербална еротикa

Мнениеот S_Milenska » 18 Ное 2014, 17:24

Зависи от партньорите, някои повече се възбуждат така, други предпочитат само да си вършат работата, хубаво е обаче,когато и двамата искат едно и също :lol:
Аватар
S_Milenska

Re: " За" и "против" разговорите в леглото или…вербална еротикa

Мнениеот Andrey » 26 Ное 2014, 14:41

Лошо няма, зависи обаче какво се говори, ако ще ми приказва, че трябва да се сменят завесите, не мерси. :lol:
Аватар
Andrey

Следваща

Назад към Зона за мъже