„Лoликет” – бижута и аксесоари, изработени с вдъхновение

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

„Лoликет” – бижута и аксесоари, изработени с вдъхновение

Мнениеот spring » 10 Апр 2013, 11:17

made for you.jpg
made for you.jpg (10.25 KiB) Прегледано 538 пъти
Да… ние жените обичаме аксесоарите – обици, гривни, гердани брошки, шалчета и подобни винаги са способни да ни вдигнат настроението. Ако си говорим с кулинарна лексика, можем да определим аксесоарите като онази подправка, които придава на ястието вкус. Така е! Тези малки детайли внасят в тоалета ни чар и усещане за стил. Повечето джунджурии, които си купуваме от магазина обаче не са уникати. Причината е, че се съобразяваме с бюджета. Аз открих алтернатива. Ако изберем ръчно изработени бижута и аксесоари, ще бъдем уникални и стилни, без да се налага да изпразваме кредитните си карти в скъпи бутици…Представям ви „Лоликет” – арт ателие за свежари, в което може да откриете аксесоари, подходящи за всеки повод. Бижутата - уникати са изработени от различни материали и цветове с много вдъхновение и оригинална закачка. Що се отнася до стила им, може да избирате между етно, авангардни, винтидж, рок…общо взето няма граници за вдъхновението…Има и такива джунджурии, които ще накарат приятелите ви да се усмихнат, като например прасенца обици…. А какво ще кажете за обици с надпис " I love Jimmi Hendrix"? Обичате ли ръчно изработени уникатчета? Споделете вашите мнения и идеи…
spring
 
Мнения: 120
Регистриран на: 10 Апр 2013, 11:13

Re: „Лoликет” – бижута и аксесоари, изработени с вдъхновение

Мнениеот jasmin » 10 Апр 2013, 11:26

funny pigs.jpg
funny pigs.jpg (8.31 KiB) Прегледано 524 пъти
Аз вече имам от аксесоарите на Лоликет. Прикачам снимка на невероятните обеци-прасенца. В момента съм с тях и ми носят много настроение. Събират и погледи :)
Аватар
jasmin
 
Мнения: 54
Регистриран на: 29 Юли 2012, 09:08

Re: „Лoликет” – бижута и аксесоари, изработени с вдъхновение

Мнениеот lini_leni » 30 Сеп 2013, 13:59

Изглеждат много свежи и забавни, много си падам по винтидж модата. Къде можем да те открием, нямам търпение да ги разгледам?
lini_leni
 
Мнения: 491
Регистриран на: 27 Сеп 2013, 12:03

Re: „Лoликет” – бижута и аксесоари, изработени с вдъхновение

Мнениеот jasmin » 18 Дек 2013, 16:53

lini_leni написа:Изглеждат много свежи и забавни, много си падам по винтидж модата. Къде можем да те открием, нямам търпение да ги разгледам?


Има фб страничка

https://www.facebook.com/lollycataccessories?fref=ts
Аватар
jasmin
 
Мнения: 54
Регистриран на: 29 Юли 2012, 09:08


Назад към Мода и красота

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта