Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Напукани пети - някаква идея за терапия

02 Фев 2015, 18:06

Вчера видях в аптеката някакъв нов гел за крака. Обясниха ми там, че бил страшно добър, защото съдържал пробиотици. Те не се ли използваха само в лекарствата?

03 Фев 2015, 11:01

Tinki написа:Вчера видях в аптеката някакъв нов гел за крака. Обясниха ми там, че бил страшно добър, защото съдържал пробиотици. Те не се ли използваха само в лекарствата?

Е, явно не пречи този гел да е лекарствен продукт, както тези за болка, например Фастумгел :!: :roll:

03 Фев 2015, 12:07

Mamacita написа:
Tinki написа:Вчера видях в аптеката някакъв нов гел за крака. Обясниха ми там, че бил страшно добър, защото съдържал пробиотици. Те не се ли използваха само в лекарствата?

Е, явно не пречи този гел да е лекарствен продукт, както тези за болка, например Фастумгел :!: :roll:

Да, от лечебната козметика. Ще го пробвам и ще кажа дали има резултати :)

04 Фев 2015, 11:55

Кремове има много за напукани пети, аз сега съм добре, пък лятото ще има да го мисля, мисля да пробвам със зехтин вечер да се мажа, ама много мразя да ми е мазно по краката и по ръцете, аз затова все със суха кожа ходя.

04 Фев 2015, 13:11

Tinki написа:
Mamacita написа:

Да, от лечебната козметика. Ще го пробвам и ще кажа дали има резултати :)

взех си го, в аптеката видях още техни продукти, оказа се, че всичките им серии са с пробиотичен състав. почвам да се мажа от тази вечер, ще видим :)

04 Фев 2015, 13:26

Kaya написа:Кремове има много за напукани пети, аз сега съм добре, пък лятото ще има да го мисля, мисля да пробвам със зехтин вечер да се мажа, ама много мразя да ми е мазно по краката и по ръцете, аз затова все със суха кожа ходя.

и аз много мразя да се мажа, винаги когато си намажа ръцете после бързо се бърша в кърпите, а за краката да не говорим!

06 Фев 2015, 17:48

Rali_hr написа:
Kaya написа:Кремове има много за напукани пети, аз сега съм добре, пък лятото ще има да го мисля, мисля да пробвам със зехтин вечер да се мажа, ама много мразя да ми е мазно по краката и по ръцете, аз затова все със суха кожа ходя.

и аз много мразя да се мажа, винаги когато си намажа ръцете после бързо се бърша в кърпите, а за краката да не говорим!

Този, който си взех засега няма такъв ефект при мен, веднага попива и краката ми са през целия ден меки. Не съжалявам, че си го взех ако искаш мога да ти пратя да го видиш.

09 Фев 2015, 14:58

Tinki, е хайде кажи и ние да се възползваме от този крем, стига само ни го хвали :D

09 Фев 2015, 15:53

Alexandrina написа:Tinki, е хайде кажи и ние да се възползваме от този крем, стига само ни го хвали :D

Разбира се, хубавите неща трвяба да се споделят - Lavilin foot repair се казва, както вече казах има го в аптеките. ;)

10 Фев 2015, 12:41

Тинки, много си щедра :D благодаря, ако наистина е качествен бих дала малко повече пари за крем
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5