За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
22 Апр 2013, 11:16
През последните години марката "Евтерпа” се превърна в символ на български парфюм. Ароматите за дами на "Евтерпа ” са стилни, женствени, запомнящи се и не по малко важно – на много достъпни цени…Новата колекция на марката ме изненада със закачливи имена като: „Готова съм за петък вечер”, „ Той идва ... с любов!”, ”Сподели с мен” и много други. В момента ползвам единият от тях ( не казвам кой) и резултатите са е вълшебни …

Вие ползвали ли сте ги? Кои аромат на „Евтерпа” ви допада най – много? Хайде да споделим опит и погалим обонянието си!
22 Апр 2013, 11:29
Да, много ми харесват. Изобщо не отстъпват на скъпите парфюми
22 Апр 2013, 15:12
И аз ги харесвам. Пробвала съм по - нежните им аромати, защото някои ми се струват доста hard.
24 Апр 2013, 15:47
Бяха ми подарили веднъж техен парфюм - стори ми се много нетраен и сладникав, определено не беше по вкуса ми. Може и да имат хубави продукти, аз съм опитвала само един и не мога да дам категорично мнение.
03 Дек 2014, 17:12
Ползвала съм ги да, но са много нетрайни и само това не ми харесва, както и че самите им шишенца сам много чупливи, дори и да дигнат цената малко, а вложат в тази посока мисля, че ще е за добро, иначе ароматите страшно много ми харесват
10 Дек 2014, 11:38
Ползвала съм ги да, цената им е супер, качеството си отговаря на цената. Не са много трайни, не могат да изкарат цял ден. Сега намерих един парфюм, цената му беше около 3-4лв. и целия ден мирише
10 Дек 2014, 15:11
Използвала съм само техни шампоани и въобще не съм очарована, да си призная
10 Дек 2014, 16:31
MerryPop написа:Използвала съм само техни шампоани и въобще не съм очарована, да си призная

А, те не са особено добра козметика, все пак шампоаните им са около 2лв. в магазина, значи няма как да очакваш чудо от тях, но парфюмите им не са особено лоши.
29 Юли 2015, 05:53
MerryPop написа:Използвала съм само техни шампоани и въобще не съм очарована, да си призная

Както е казала и Malina ако си очарована, значи досега си се мила само със сапун! Все пак на фона на шампоани от 10лв. и нагоре, ти да очакваш някой от 2 да ти свърши работа е малко смешно.
29 Юли 2015, 06:02
На мен скоро баба ми ми подари такъв, жената с толкова любов ми го даде, използвам го ежедневно! Пръскам се по-често но не ми пречи, аромата му не е лош!