Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
20 Май 2011, 12:04
Знаете ли правата си като пациенти? Знаете ли колко безплатни манипулации ви се поемат от здравната каса? Знаете ли какво трябва да заплатите при престой в болница? Мисля, че на тия въпроси трябва да отговорим тук!
10 Юни 2011, 16:17
Не съм съвсем запозната, но мисля, че престоя в болница се заплаща от части. Нещо от порядъка на 3 лева на ден, а при следващ прием в болницата таксата е по-висока.
20 Окт 2011, 10:33
Да не му се налага на човек да допре до услугите на лекари. В момента най-печеливш бизнес е здравеопазването, колкото и грозно да звучи!
22 Окт 2011, 23:32
Не съм запозната с пациентсите си права. Много ще се радвам да науча за тях тук.
23 Окт 2011, 13:08
Единствено докато бях бременна усетих "безплатното"...иначе май на всяка крачка си давам паричките.
24 Окт 2011, 09:31
valiart написа:Не съм запозната с пациентсите си права. Много ще се радвам да науча за тях тук.
Тъй като да си призная аз също не си знам здравните права за това реших да се поразровя малко и открих
Наръчник на гражданските и пациентски права. Дано да съм помогнала с моето откритие
24 Окт 2011, 21:34
Margo написа:valiart написа:Не съм запозната с пациентсите си права. Много ще се радвам да науча за тях тук.
Тъй като да си призная аз също не си знам здравните права за това реших да се поразровя малко и открих
Наръчник на гражданските и пациентски права. Дано да съм помогнала с моето откритие

Супер! Благодаря ти
26 Окт 2011, 15:59
А как ще коментирате последните новини по темата?
Два прегледа с едно направление искат от БЛС
30 Окт 2011, 20:28
да си призная, аз си мислех че и досега е така. Не бях запозната, че за контролен преглед трябва второ направление.
15 Ное 2011, 11:42
qproin написа:да си призная, аз си мислех че и досега е така. Не бях запозната, че за контролен преглед трябва второ направление.
И аз не знаех, до сега не ми се е налагало да ми трябва второ направление за контролен преглед.