Модулно обучение в областта на зависимостите

Светът на здравето в дати.

Модулно обучение в областта на зависимостите

Мнениеот NILNA » 26 Май 2011, 07:21

За всички студенти, обучаващи се в сферата на хуманатрните науки, за всички, начинаещи професионалисти и за всички, които имате интерес в сферата на зависимостите, Асоциация за рехабилитация на зависми ”Солидарност” организира интерактивна модулна програма с тематика „Зависимости и специфика на работа с тях”.

Програмата е предназначена за всички онези, които са се уморили да трупат само и единствено теоретични познания и имат нужда нагледно и практично да упражнят наученото, както и тези, които се интересуват от тази тематика биха искали да надградят своите знания или и имат въпроси, свързани с нея.

Все по-малък е броят на хората, желаещи да специализират и да се развиват в тази област, така, че ако сте сред това малцинство, то ние в „Солидарност” сме готови да ви подадем ръка и да споделим с вас опита и знанията си, така че да да ви бъдат полезни и един ден вие самите да продължите инициативата.

Това, което ви предлагаме е от „А до Я” в сферата на зависимостите – зависимост, вещества, зависимият и неговото семейство, особености и специфика на работата със зависими и техните семейства, различните психосоциални модели за работа със зависими, модел на работа в ТО.

Ние не преподаваме лекции, а споделяме своя експертен опит – вие решавате какво да си вземете от него и как да го използвате. Обучаващият екип има практически опит, събран от 8 години работа със зависими и теоретична квалификация от обучения в България и Европа.

Първият модул от обучението ще се проведе на 11 юни 2011 от 10:00 часа на адрес : София, ул.”Николай Островски”3, звънец „Солидарност”, ет.2.

Записването за обучението става до 7 юни 2011г. на телефон 02/971 99 20 или 0888439957 или на имейл rositsa@solidarnost-bg.org, таксата е в размер на 30 лв и се заплаща на място.
Лице за контакт: Росица Долапчиева

Предоствяме сертификат за преминат курс на обучение, а за тези, които имат амбиции да се развият в сферата-предлагаме и възможност за това. Повече за нас и нашия екип можете да научите на http://www.solidarnost-bg.org и http://www.drugsinfo-bg.org.
NILNA
 
Мнения: 49
Регистриран на: 05 Май 2011, 12:07

Re: Модулно обучение в областта на зависимостите

Мнениеот victorYa » 16 Ное 2019, 22:24

Дали се работи в областта на хазартната зависимост?
victorYa
 
Мнения: 28
Регистриран на: 25 Юли 2019, 19:38

Re: Модулно обучение в областта на зависимостите

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 19 Ное 2019, 20:04

victorYa написа:Дали се работи в областта на хазартната зависимост?


Със сигурност. Хазартът също спада към зависимостите. Ако имате проблем или искате да се консултирате за Ваш близък, може да им се обадите. В сайта им има посочен телефон.
Аватар
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 394
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48


Назад към Здравен календар

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron