Кой е по - романтичният пол - мъжете или жените?

Всяко мнение има място на ринга и никой противник не е за подценяване - не се караме, а дискутираме!

Кой е по - романтичният пол - мъжете или жените?

Мнениеот Siss » 25 Апр 2013, 11:21

Guy-watching-sexy-girl.jpg
Guy-watching-sexy-girl.jpg (70.78 KiB) Прегледано 197 пъти
Определянето на това, кой е по - романтичният пол е като решението кой е по – лиричен и първичният отговор ще е, че това са дамите… Нова проучване обаче установи, че ние мъжете сме по - романтични, защото по - лесно се влюбваме от пръв поглед. И аз мога да потвърдя. Учени от университета във Вашингтон провели онлайн анкета, която включила близо 10 хиляди американци. От проучването станало ясно, че 48% от представителите на силния пол са били улучвани от стрелата на Амур още при първия контакт с дамата. При жените този процент се оказал значително по - нисък - 28 %. Анкетата включвала 1300 въпроса, касаещи привличането, секса и избора на партньор. От отговорите станало ясно, че 74 % от запитаните са доволни от любовните си връзки, а 66 % са убедени, че партньорът им е сродната им душа. Едно от изненадващите открития на проучването бил фактът, че сексът без емоционално обвързване в повечето случаи не се считало като изневяра. Доста спорна тема! Но ще и отредим друго място и време…
Та, най - щастливи във връзката си се оказали мъжете и жените, които си общуват най - често. За поддържане на горещите страсти били нужни редовни романтични жестове. Кой ги обича - жените! А кой е принуден да ги организира – ние… Вечери извън дома, букети, подаръци, галени имена, разтривките по гърба, изслушване на проблемите им. Познато ли вие? Ехх, какво да се прави…нали сме си романтици. А според вас кой е по - романтичният пол - мъжете или жените?
Siss
 
Мнения: 279
Регистриран на: 11 Дек 2012, 13:11

Re: Кой е по - романтичният пол - мъжете или жените?

Мнениеот denkaruseva » 25 Апр 2013, 12:43

ЖЕНИТЕ определено сме по - лирични и романтични души от мъжете...Оставете ги тези измислени проучвания.
denkaruseva
 
Мнения: 180
Регистриран на: 17 Дек 2012, 14:23

Re: Кой е по - романтичният пол - мъжете или жените?

Мнениеот delchev » 21 Авг 2019, 13:33

Разбира се, че мъжете са по-романтичният пол. Жените обикновено въздишат по романтиката, но както правилно е отбелязано, ние сме изпълнителите. Необходимостта да отговаряме на очакванията ни е направила не само по-изобретателни, но и по-чувствителни на тази тема. Не мислите ли? :wink:
delchev
 
Мнения: 102
Регистриран на: 03 Авг 2019, 20:00


Назад към Сблъсък

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта