Културно - исторически, градски, селски, планински, спа и балнеотуризъм.
Мнения, препоръки и коментари
18 Май 2017, 12:31
Много ми се ходи някъде на бунгала. Искам да не са супер лукс, но поне да са прилични и да имат хубава градина, на която мога и скара да си направя, ако искам.
21 Юли 2017, 15:18
Тази година май никъде и аз вече не знам какво искам. Все попадам на едни неприятни семейни хотели, сякаш нещо по-различно искам, да се чувстватм спокойна. но повечето са оставени без поддръжка, една седмица като прасе се търкаляш в пясък и мръсни чаршафи, няма къде да се седне, само по това легло. Омръзна ми.
24 Юли 2017, 11:27
Чудя се между Ахтопол и Несебър, не знам къде да отидем, бих се радвала на всякакви препоръки.
05 Авг 2017, 09:17
Ходих на море, сега си намерих една оферта в
https://pochivka.bg/hoteli-hisarya-t167 и е време за СПА. Страхотно лято, не мога да се оплача. Весело лято на всички :)
07 Авг 2017, 20:46
На мен ми се е доходило на някое екзотично място.
24 Авг 2017, 11:15
Yarost написа:На мен ми се е доходило на някое екзотично място.
Да ти кажа и на мен ми се ходи, ами много трудно се ходи на такова място. Мои приятели бяха миналото лято на Коста Рика, ами само като им гледам снимките и им завиждам толкова много.. но им струва и доста, най-вече пътя до там, иначе до колкото ми стана ясно, самото настаняване не е било чак толкова скъпо.
19 Мар 2019, 13:58
И едното, и другото имат своите предимства. Харесвам българската природа, а в чужбина харесвам отношението и манталитета.
21 Мар 2019, 11:27
Тази година май ще изневерим за първи път на българското Черноморие и ще отидем в Гърция
25 Мар 2019, 11:39
Планираме само планинска почивка тази година. Морето по принцип ме напряга...
12 Апр 2019, 10:50
Тази година не знам къде, но май месец отива в Испания на едноседмична екскурзийка. Там ще се видим с приятели и се надявам да съберем малко слънце и топлина все пак.
Лятото може би само на планина, морето не ни е любимата дестинация.