Културно - исторически, градски, селски, планински, спа и балнеотуризъм.
Мнения, препоръки и коментари
15 Сеп 2015, 20:27
О, хората и сега спят по палатки!

Важното е само да сте се надъхали!
16 Сеп 2015, 10:39
Malina написа:О, хората и сега спят по палатки!

Важното е само да сте се надъхали!

И аз имам много такива луди приятели, но все пак и аз не виждам смисъл да премръзваш, при положение, че си могъл навреме да отидеш и да си изкараш далеч по-добре, иначе идеята за къща за гости никак не е лоша, както сега предстоят 4 почивни дни, направо си е идеална!
16 Сеп 2015, 14:32
Толкова много китки селски къщи и места има, само желание да имате за почивка, ние планираме сега да отидем в Смолян, там не сме били, а ние близко.
30 Окт 2015, 14:04
Някой от вас запазва ли си почивките още през зимата за лятото?
04 Дек 2015, 16:55
Monika_Spasova написа:Някой от вас запазва ли си почивките още през зимата за лятото?
Аз предпочитам така вече, даже мисля след нова година да започвам да оглеждам за почивки, иска ми се тази година да отидем в Гърция ;)
06 Дек 2015, 18:26
В Гърция е много готино, има доста хубави места.
07 Дек 2015, 10:31
PetioBG написа:В Гърция е много готино, има доста хубави места.
Мхмм,но е и доста скъпо за по-голямата част от страната, за съжаление. Май само софианци си позволяват такива почивки...
22 Мар 2016, 14:25
Pipilota написа:PetioBG написа:В Гърция е много готино, има доста хубави места.
Мхмм,но е и доста скъпо за по-голямата част от страната, за съжаление. Май само софианци си позволяват такива почивки...
Не чак толкова, даже може да ти излезе по-евтино, отколкото в България. Не само софиянци ходят, масово народът се е юрнал по Турция и Гърция на море.
22 Мар 2016, 16:07
roksana написа:Pipilota написа:PetioBG написа:В Гърция е много готино, има доста хубави места.
Не чак толкова, даже може да ти излезе по-евтино, отколкото в България. Не само софиянци ходят, масово народът се е юрнал по Турция и Гърция на море.
Не знам как може да излезе по-евтино, сериозно. Вземи ми обясни, че като го чуя тва как в чужбина излиза по-евтино и ми се струва смешно, кое е по-евтино? В чужбина мойш ли да нощуваш за по 15 лева на човек?!
06 Апр 2016, 09:03
Локумът написа:
Не знам как може да излезе по-евтино, сериозно. Вземи ми обясни, че като го чуя тва как в чужбина излиза по-евтино и ми се струва смешно, кое е по-евтино? В чужбина мойш ли да нощуваш за по 15 лева на човек?!
Аз като сезамисля, също не мисля, че е много евтино. Но от друга страна може би има добри оферти за края на сезона, който там свършва към октомври.