Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Практични и креативни идеи за малката баня

10 Юни 2017, 09:52

Харесват ми много тези паравани, изглеждат страхотно, когато правя ремонт на банята задължително ще сложа, хем да пази да не с емокри навсякъде.

29 Юни 2017, 09:08

То много зависи къде и как ще се разположени. Аз предпочитам шкафчетата за баня да са сложени на стената, самата мивка да няма шкафче, защото постоянното мокрене не мисля, че е добре. Освен, ако няма душкабина или друг вид затваряне на душа да не пръска и да не мокри цялата баня. Тъй като при мен няма такава възможност, затова шкафчетата са на високо, за да се мокрят минимално. :)

29 Юни 2017, 10:59

Ей такъв параван може да реши проблема. А и за малка баня е достъпно, защото не е като душ кабината да заема много място, това се монтира според наличните размери:
sb_1.jpg
sb_1.jpg (28.34 KiB) Прегледано 590 пъти

17 Юли 2017, 18:53

Не е задължително да е на стената. Аз си взех такава чешма http://www.home-max.bg/pvc-mebel-za-ban ... -ogledalo/ . Отдолу шкафчето е водоустойчиво, а вратичката е стъклена и доколкото разбрах няма проблем да се мокри постоянно, но това ще покаже времето. Аз също имам шкаф на стената, но не мога да държа препаратите за чистене заедно с четките за зъби и шампоаните. Така ми е доста по-подредено, но всеки си има мнение :smile: :smile:

18 Юли 2017, 10:35

:roll: Каква е разликата да се сложи душкабина или параван, душкабината не е липо-лесна за монтиранае, отколкото паравана? И друго, което ми идва на ум е, че когато има нещо такова, то банята става суха, което е голямо предимство. Ако няма място за извивките на душ кабината, поставянето на таава преграда стъклена може да е на всяко удобно място, без да се съобразява с извивките на душ кабините.

18 Юли 2017, 13:04

То пак малка баня, ама има значение и кое как е разположено, някои бани са тънки пък дълги, дават възможност да се наредят на една стена нещата, ама други са така несъразмерно направени, че нищо не може да се направи,а разните там кабини са абсурд да се наврат.

27 Юли 2017, 11:25

Ние сме с такъв параван у нас, макар че банята ни не е малка. Но е удобно, защото може да се монтира според нуждите ни. На менне ми харесват душ кабините, много ме задушават, в параванчето е друго и сме го монтирали дори на ъгъл. Така и двама души могат да се къпят вътре. :oops:

28 Юли 2017, 15:55

И аз искам или параван или душ кабина, но са много скъпи вторите, а за параван не мога да измисля място. Друго е да не лети водата навсякъде. Банята ни преди да я ремонтираме беше с уталожен котлен камък по плочките, голяма мръсотия, въпреки че я чистих редовно.

09 Авг 2017, 20:49

Какво разбираш под скъпо? За колко пари си търсиш?

28 Май 2018, 13:46

Ние също сме с малка баня и затова решихме да си направим параван. Има много интересни решения ще се радвам на препоръки за фирма. Попаднах на https://www.keranova.org/има ли някой, който си е поръчвал душ параван от там?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3