За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Слънцезащитните кремове – задължителни за сезона

20 Май 2013, 14:57

ulta-sun-plazhen-losion-spf-25.jpg
ulta-sun-plazhen-losion-spf-25.jpg (23.42 KiB) Прегледано 914 пъти
Всички знаем, че грижата за кожата през лятото е много важна за нашето здраве. За да се предпазите от различни заболявания и проблеми на кожата, трябва да избирате прецизно продуктите, с които ще я защитавате. Добрите слънцезащитни кремове помагат да предпазят кожата ви от преждевременно стареене, появата на тъмни петна и бръчки. Миналото лято се доверих на българските продукти на Ултрасън и не сгреших. Много съм доволна от деликатната им грижа за всякакъв тип кожа. Ползвали ли сте ги? Какви са вашите впечатления?

Re: Слънцезащитните кремове – задължителни за сезона

14 Юни 2013, 10:55

Лятото е все по-близо! Аз също съм доволна от продукти на Ултрасън и вече се снабдих :P А вие?

23 Юни 2013, 19:30

Аз залагам на слънцезащитните продукти на Нивеа, тъй като от дълги години ги използвам и съм доволна от тях :) Но задължително със слънцезащитен крем преди показ на слънце

28 Юни 2013, 13:34

Имайте предвид, че повечето слънцезащитни продукти имат малка защита срещу UVA лъчите. SPF номерът, който виждате на опаковката, показва само степента на защита против UVB лъчите. Докато те са отговорни за изгарянето на кожата, UVA лъчите са причинителите на преждевременното стареене и рака на кожата.

22 Юли 2013, 20:59

sunnyr написа:Имайте предвид, че повечето слънцезащитни продукти имат малка защита срещу UVA лъчите. SPF номерът, който виждате на опаковката, показва само степента на защита против UVB лъчите. Докато те са отговорни за изгарянето на кожата, UVA лъчите са причинителите на преждевременното стареене и рака на кожата.

това и аз го четох наскоро, така че по висок фактор е равен на по-висок риск за кожата.

25 Юли 2013, 10:59

по висок фактор е равен на по-висок риск за кожата.
Това не би ме отказало от 50 фактор за лицето ми, защото кожата ми е много чувствителна. Аз мисля, че по - високият фактор осигурява по - добра защита и не можете да ме убедите в обратното. Друг е въпроса каква марка крем сте избрали и откъде го купувате...

10 Май 2018, 09:37

Ползвам още от началото на месец април слънцезащитни кремове и съм много доволна от този избор, който правя. Така предпазвам кожата си още от силното слънце през лятото.
МНого съм доволна от крема на Avon, който е 50 фактор.

21 Юни 2018, 16:00

Аз съм много доволна от кремовете на Avon. По принцип не съм фен на козметиката, но за тези цени са изключително добри. Купувам само 50 фактор, и съм страшно, страшно доволна! За децата, за мен, няма изгаряния няма нищо. След две седмици сме на море и не се притеснявам изобщо, че може да изгорим.

21 Юни 2018, 18:58

Различни купувам и никога не робувам на марка, ние не стоим много под слънцето, все се крием под чадъра и хич не се притеснявам.

28 Юни 2018, 15:56

Чадъра не предпазва от УВ лъчите, стига да няма специална защита.
Слънцезащитата е задължителна и трябва да се нанася през определено време. Всеки си знае, но освен от здравословна и от естетична гледна точка по-добре използвайте слънцезащита. Пигментациите на кожата трудно се премахват, а и силното слънце много я състарява.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2