Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как ни влияят цветовете, докато пазаруваме?

10 Юни 2015, 17:11

Моят мъжго гледам напоследък и той види червеничко и се залепи, независимо, че най-изгодните неща винаги са на най-долния ред, а най-скъпите на нивото на очите ;)

11 Юни 2015, 17:52

rabotnata pchela написа:Моят мъжго гледам напоследък и той види червеничко и се залепи, независимо, че най-изгодните неща винаги са на най-долния ред, а най-скъпите на нивото на очите ;)

цццц, страхотия направо! :D Ще отиде големия семеен бюджет хаха :)

12 Юни 2015, 06:30

Нали затова ги има повечето цветове, но те влияят точно само и единствено, когато сме в хранителния магазин, на пазара няма цветове в етикети, но се лъжем по цвета на доматите и динята. :mrgreen:

12 Юни 2015, 09:11

Pipilota написа:Нали затова ги има повечето цветове, но те влияят точно само и единствено, когато сме в хранителния магазин, на пазара няма цветове в етикети, но се лъжем по цвета на доматите и динята. :mrgreen:

там гледам по-розовото хаха :)

20 Яну 2017, 17:24

Kaya написа:
Pipilota написа:Нали затова ги има повечето цветове, но те влияят точно само и единствено, когато сме в хранителния магазин, на пазара няма цветове в етикети, но се лъжем по цвета на доматите и динята. :mrgreen:

там гледам по-розовото хаха :)

те си имат големя философия за пазаруването, няма нищо случайно. Знаеш ли как ни мотат, и залъгват.

21 Яну 2017, 09:02

По всякакъв начин знаят да ни баламосват, не мислите ли? :mrgreen: Аз също инстинктивно търся червените етикети, за сверка какво е на промоция и ако реша - купувам, не само защото е на промоция. Ако не ми се стори наистина изгодно, не бих го взела, отстъпки от типа на 6 стотинки са смешни, а са практика в Кауфланд. :lol:

23 Яну 2017, 14:07

Не обръщам внимание на цветовете, гледам фирмата, състава на продукта, а не цветовете.

23 Яну 2017, 16:07

red_eyes написа:Не обръщам внимание на цветовете, гледам фирмата, състава на продукта, а не цветовете.

Гледаш фирмата и състава на всеки един продукт - т.е. имаме 13 вида ориз и ти прочиташ всеки етикет преди да си купиш, вместо да се ориентираш по някакъв начин от промоциите?> :lol:

23 Яну 2017, 17:01

Според мен цветовете имат огромна вина за това, какво бихме си купили и какво не. :) те привличат погледа, промоциите съвсем естествено. А и не винаги промоциите са лоши, или на нещо лошо, което не заслужава внимание. :wink:

23 Яну 2017, 17:51

Промоциите привличат погледа с цветове, с големи етикети, но ако този намален продукт не го харесваш пак ли си купуваш от него? Аз си взимам този, който предпочитам, нищо, че има промоция на друг. Ако нямам претенции за стоката, си взимам от намалената. Малко съм така аз :grin: . И от реклами не се влияя, а там ползват много цветове.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4