Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как ни влияят цветовете, докато пазаруваме?

13 Фев 2018, 13:58

nefertiti написа:На мен лично червеното ми влияе супер много на апетита.

Наиситна ли? Аз не съм забелязала да ми се преяжда прпимерно,ако съм в някой магазин. по-скоро етикетите си играят с мозъка мии ме лъжат да си купувам .

13 Фев 2018, 20:00

То не само цветовете, а и подреждането на магазина има голямо влияние за това как ще се повлияе човек и мозъка му как ще работи, хората си имат наука дето се вика и за това :)

02 Апр 2018, 16:01

Със сигурност има нещо вярно в това изследване. Малко е манипулативно, но ако искаш да направиш една наистина добра реклама и да ти върви бизнеса, си струва да се поинтересуваш именно от въздействието на цветовете върху мозъка ни. Интересно изследване :wink:

02 Апр 2018, 16:14

То си има наука за всяко нещо, не само за цветовете, червеното е промоция, зеленото, че някой прподукт е екологичен, синьото е цвят, който ни кара да имаме доверие на даден продукт, остава само жълто като основен цвят, за който да си призная не съм запознаа дали оказва някакво влияние.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4