Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Бисквитите с мюсли са измамно полезни за фигурата ни

25 Фев 2015, 13:33

Ех, ама как ги обичам тези мюсли бисквити, не знам как ги правят, но са страшно вкусни, докато тези, които си правя у дома са с далечен вкус. Може би защото още не съм намерила идеалната рецепта за домашни мюсли бисквити.

25 Фев 2015, 14:14

Аз също много ги обичам тези мюсли бисквити, страшно голяма почитателка съм им :) Правя ги с овесени трици, с ядки :) Но повече харесвам пълнозърнестите крекери :)

25 Фев 2015, 14:24

Е те естествено, че лъжат, сложили са 1 лъжица сусам и 1 шепа трици и вече си мислите, че кой знае какво има за хапване по-различно и по-полезно. Много наивно мислене.

25 Фев 2015, 15:11

Много ги обичам, на мен са ми от любимия вид похапване, пък да са измамни, колкото си поискат ;)

25 Фев 2015, 16:08

измамно полезни, но пък са ужасно вкусни, на мен също са ми любими, има едни, на които пише само Мюсли и са страшно апетитни, но не мога да измисля как да си ги правя у дома.

27 Фев 2015, 13:15

полезни са, ако си ги правиш вкъщи, иначе тези, които се продават са пълни с Е-та.

27 Фев 2015, 13:20

Tinki написа:полезни са, ако си ги правиш вкъщи, иначе тези, които се продават са пълни с Е-та.

Даже не само с Е-та в повечето случаи Е-тата не са и кой знае колко лоши, само дето не ги знаем какво означават. :)

27 Фев 2015, 15:33

НЕ знам кой би сметнал, че нещо купено готово от магазина може да е в графата на полезните храни, всичко в лъскава опаковка има
съмнително качество.

09 Мар 2015, 13:06

Абсолютно съм съгласна с последните мнения. Единствено ако си ги правиш ти ще бъдат полезни. Или пък взимаш от места, за които си сигурен как са приготвени. От комерсиалните марки бисквитки и др. джънк, няма как да има нещо полезно и ОК.

09 Мар 2015, 13:46

В нашия град има един био магазин, в който продават пресни бисквити, хляб, все насипни и домашни. Много са вкусни, не вярвам да слагат консерванти. :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 13