Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Бисквитите с мюсли са измамно полезни за фигурата ни

28 Апр 2015, 16:34

renetka написа:
Kaya написа:Понякога на човек му се иска и нещо забранено, у нас сега има едни забранени нещица, стоят и чакат да ни се прекърши волята :)

Това ми е ад...Имам ли глупости, само ги мисля :mrgreen: Борба голяма :)

Аз пък, ако ги има у нас и сякаш не ги .. вземам толкова, но ако са в магазина и да знам, че като ми се прияде няма да имам някаква глупост съм склонна да скоча да тръгна да търся, а иначе мога да ги пестя и да им се инатя. :)

28 Апр 2015, 16:41

Цъ. При мен не става и затова гледам да поддържам асортимент :mrgreen:

28 Апр 2015, 16:51

renetka написа:Цъ. При мен не става и затова гледам да поддържам асортимент :mrgreen:

ХУбавото е, че има опции човек да си направи разни "боклуци" които да са домашни и в пъти по-здравословни! :)

28 Апр 2015, 17:38

renetka написа:Цъ. При мен не става и затова гледам да поддържам асортимент :mrgreen:

да НЕ поддържам асортимент съм искала да кажа :mrgreen:

29 Апр 2015, 06:27

renetka написа:

да НЕ поддържам асортимент съм искала да кажа :mrgreen:

Може да си искала да поддържаш асортимент на духа хихи :) Споко, ние те разбрахме!:)

29 Апр 2015, 10:17

ХУбаво де, но най-вкусните неща си нямат алтернатива! :(

29 Апр 2015, 11:42

silver933 написа:ХУбаво де, но най-вкусните неща си нямат алтернатива! :(

О, да прав си, за съжаление, уж просто, но не е така! :) Е ако разбера как правят чипс обещавам никога да не купя готов! :)

29 Апр 2015, 12:08

Локумът написа:

ХУбавото е, че има опции човек да си направи разни "боклуци" които да са домашни и в пъти по-здравословни! :)

Да, мен музата за такива неща ме хваща в 11 вечерта, най-рано :mrgreen:

29 Апр 2015, 13:01

Рени (дано да нямаш нищо против това обръщение), аз преди да забременя хапвах от всичко, което ми дойде на ум без изобщо да се замисля за каквото и да е било, а сега си правя постоянно разни гризинки и успявам да притъпя желанието за чипс ;)

29 Апр 2015, 14:28

Mon_ton написа:Рени (дано да нямаш нищо против това обръщение), аз преди да забременя хапвах от всичко, което ми дойде на ум без изобщо да се замисля за каквото и да е било, а сега си правя постоянно разни гризинки и успявам да притъпя желанието за чипс ;)

Така не се ли притесняваш много за фигурата си? :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13