Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво имате по стените на дома си? Обичате ли сами да ги разнообразявате?

25 Фев 2015, 13:33

Мноого ми хареса тази идея, ама и аз една неука такава съм, сподели как се прави, за да се стигне до този краен вариант :!: :!: :!:

25 Фев 2015, 13:42

Ха, това е много ефектно, ще взема да пробвам и аз да направя нещо подобно, изглежда много готино! :)

25 Фев 2015, 15:27

У дома имам гоблени, много обичам да шия гоблени и съм закачила по стените ;)

25 Фев 2015, 16:47

Kremiliya написа:У дома имам гоблени, много обичам да шия гоблени и съм закачила по стените ;)

Обожавам съвременните гоблени, невероятно красиви са просто!

27 Фев 2015, 18:12

У дома имам на стените си снимки, забелязвам, че хората не закачат снимки по стените си, а аз точно това правя, обичам да има снимки :)

27 Фев 2015, 21:27

Какво ли не харесвам, у нас има всичко, картини, снимки, гоблени, разни закичени неща тип сувенири, всичко! :) Много харесвам такива неща, невероятни :)

01 Мар 2015, 11:27

Много мразя да има много неща по стените, у нас има 2-3 неща из цялата къща, главно гоблени, от тез модерните. :mrgreen:

25 Май 2016, 11:56

Lollipop написа:У дома имам на стените си снимки, забелязвам, че хората не закачат снимки по стените си, а аз точно това правя, обичам да има снимки :)

Сега покрай малката и ние започнахме да слагаме снимки, взели сме няколко от тези рамки, които са за много снимки и слагаме, но само подбрани, не сме прекалявали :) Не искаме да става като някакъв нарцистичен дом. :lol:
Харесват ми и стикерите за стени и сме сложили едно цвете с пеперуда на едната стена. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2