Гной от венеца?

Гной от венеца?

Мнениеот sa6opi4a » 12 Юли 2013, 22:47

Моята история. 1-2 години винаги съм усещал такава болка и то само от лявата ми страна към мъдреца. Като натисна 2-3 зъба до него, ме болят. 3-4 седят така нещата, едва ям, излизат афти, но накрая се оправя всичко, до днес... Вчера направо щях да умра от болки, беше ми се подул венеца от към страна на езика. На другия ден нищо ми нямаше, но като си отворих устата от към страна на бузата имах между мъдреца и другия зъб имаше оток пълен с гной. Натиснах го, спука се, хвърча кръв, гной. Жабурках със Сандрин, смрадлик... миех си зъбите, пиех аналгин и пиех доксициклин заради друго нещо (пъпки по гърдите), но знам, че и той е за гнойни инфекции и бактерии. Направо почерня това дето го изтисках. Имаше болка за 1 час и после бях добре. Отоврих си устата след още 2 часа и натиснах това дето бях изтискал и то пак пукна със гной.. Отново си нажабурках устата, сандрин, смрадлик и измих зъбите. И хванах малко ракия и се нажабурках и със нея накрая и сега чакам резултата...
Въпроси... Правя ли грешно нещата и да отида ли на доктор?
Дали ще набере венеца пак? И какво друго да правя?
sa6opi4a
 
Мнения: 3
Регистриран на: 12 Юли 2013, 22:41

Re: Гной от венеца?

Мнениеот alinaaa » 03 Фев 2014, 11:48

Когато ми е надут венеца си слагам сушена синя слива на болното място. Подутината спада след известно време, но при твоята ситуация по-добре отиде на зъболекар!
alinaaa
 
Мнения: 53
Регистриран на: 03 Фев 2014, 10:02

Re: Гной от венеца?

Мнениеот mirodent » 04 Фев 2014, 20:54

Здравейте sa6opi4a
Чета и се чудя, в кой век живеете? А и дотолкова ли сте неграмотен , та си играете опасно със здравето? От зъбите до мозъка са само сантиметри - нима не се досещате, какво може да стане, ако гнойта пробие ципи и мускули и се излее в опасните зони около устата или "тръгне" нагоре ?
Не разчитайте на Сандрини и билки, посетете ВЕДНАГА стоматолог, защото започнал вече процес не се спира с неграмотни експерименти, а с адекватно дентално лечение !

Д-р Куюмджиев
http://www.standent.com
Аватар
mirodent
 
Мнения: 65
Регистриран на: 02 Юни 2013, 12:54
Местоположение: Пазарджик, ул. "Св. Иван Рилски" 4, ет 4, каб3


Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани със стоматологични заболявания

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта