ИЗТОЧНИКЪТ НА НАШИТЕ БЕДИ

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

ИЗТОЧНИКЪТ НА НАШИТЕ БЕДИ

Мнениеот apostoloff » 31 Юли 2013, 10:49

САТАНИНСКАТА КВАДРАТУРА

От известно време по света шестват бунтове, безредици и бедствия. В много страни народът наизлезе по площадите. Една след друга се редуват страховити катастрофи.

На какво ли се дължи всичко това?... Космосът ни дава най- доброто и най- точното обяснение – в момента две от най разрушителните планети от Слънчевата система сключват изключително неблагоприятен ъгъл. Между планетите Уран и Плутон в момента съществува така наречената квадратура. В астрологията Уран се нарича „планета на внезапната метаморфоза”, метаморфоза, но с отрицателен знак пред скоби. Тази зловредна планета минава за критична точка във всеки един хороскоп. Плутон пък от край време е известен като „планетата- разрушител”.

Квадратурата между тези две планети е една от най-тежките и разрушителни констелации изобщо. Тя предизвиква дори революции (подобни на Великата октомврийска), които помитат всичко по пътя си. Квадратура е причина за тежките, смъртоносни транспортни инциденти и масовите престъпления.

Тук му е мястото да отбележа, че революциите, бунтовете и безредиците тепърва ще се засилват. Това, което виждаме, е само едно начало. Казано накратко, квадратурата между Уран и Плутон ще бъде доминираща сила през следващите три години. За първи път точният аспект между двете планети е сключен на 24 юни 2012 г. До средата на 2015 г. той ще се повтаря седем пъти, тъй като двете планети са много бавни, а имат и ретроградно движение. Ефектът на този планетарен аспект ще се усеща до 2018 г. Тежко и горко на онези, които обичат спокойствието…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
**************************

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net
apostoloff
 
Мнения: 69
Регистриран на: 09 Сеп 2012, 04:38
Местоположение: София

Re: ИЗТОЧНИКЪТ НА НАШИТЕ БЕДИ

Мнениеот mimeto96 » 10 Окт 2019, 09:52

Аз вярвам на астрологията. Със сигурност тези беди не са случайни. Но вече сме 2019 г. пък нищо не се оправя. До кога ще е така? Да не навлизаме в някой нов ретрограден период?
mimeto96
 
Мнения: 260
Регистриран на: 04 Сеп 2019, 09:55

Re: ИЗТОЧНИКЪТ НА НАШИТЕ БЕДИ

Мнениеот iriny » 10 Окт 2019, 10:08

Да бе! Звездите и планетите са ни криви... На крива ракета и космосът и пречи! :lol:
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17


Назад към Общи здравни теми

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта