Вкусна рецепта за чушки бюрек…с повече плънка

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Вкусна рецепта за чушки бюрек…с повече плънка

Мнениеот Локумът » 03 Сеп 2015, 16:42

Pipilota написа:Сега всички през глава ще започнем да правим на пчелата чушките, аз имам у нас няколко чушки, които чакат ред да бъдат напълнени, това ще е техния начин! :)

Бюрекът са супер добри чушки, слагай вътре каквото ти дойде на ума и стават още по-вкусни гарантирано!
Аватар
Локумът

Мнениеот Snejna » 04 Сеп 2015, 11:58

Знаете ли, че аз винаги пълня чушките, а не ги режа, каква е причината да се режат, а да не се пълнят по стандартния начин? :roll:
Аватар
Snejna

Мнениеот Lili_pili » 04 Сеп 2015, 13:58

Snejna написа:Знаете ли, че аз винаги пълня чушките, а не ги режа, каква е причината да се режат, а да не се пълнят по стандартния начин? :roll:

Гледах един майстор готвач, че ги прави по този начин и пристяга повече, за да не се получава този ефект на куха чушка. ;)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Локумът » 08 Сеп 2015, 10:03

Lili_pili написа:
Snejna написа:Знаете ли, че аз винаги пълня чушките, а не ги режа, каква е причината да се режат, а да не се пълнят по стандартния начин? :roll:

Гледах един майстор готвач, че ги прави по този начин и пристяга повече, за да не се получава този ефект на куха чушка. ;)

Като я напълниш колкото събере как ще стане куха бе :))
Аватар
Локумът

Мнениеот Snejna » 06 Окт 2015, 10:27

С печена чушка няма как да стане, по-скоро проблемът може да дойде ако чушката е сурова ;))
Аватар
Snejna

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети